Tudtok nekem jó animéket ajánlani?
Három animét néztem eddig (és nézem még most is), és hozzájuk hasonlókat keresek. Nem akarok hülyeséget mondani, de a műfajukat az hiszem shounennek hívják...
Naruto Shippuuden, InuYasha és Bleach. Úgyhogy az ilyen harcolós-ninjás-démonos dolgok tetszenek, de azért ne legyenek túl durvák.
Ha olyat mondotok, amiben van szerelmi szál is, azt lécci írjátok mellé, mert akkor azokat val'szin előnyben fogom részesíteni ;) 13/L
Bleach-hez, Narutóhoz hasonlók:
Hunter x hunter
Fairy tail
One piece
Inuyashához:
Nurarihyon no Mago
Kami-sama Hajimemashita
SAO-hoz hasonló:
Accel world: A SAO univerzumában játszódik a jövőben, de nem jelennek meg benne azoknak a szereplői.
Log Horizon
Btooom!
Druaga no To: the Aegis of Uruk
.hack//SIGN
Ao no exortist
Shakugan no Shana
Ao haru ride (iskolai élet, dráma, imádtam! )
Vampire knight (vámpíros + szerelmi szál)
Fullmetal alchemist brotherhood (pici szerelmi szál, de nagyon jó, az egyik legjobb anime)
Death Note (húha.... elég "ütős" anime )
Ha már írták a Btooom!-ot és a Death Note-ot akkor én is ajánlok egy nagyon jót:
Mirai Nikki - na itt van egy nagyon erős szerelmi szál és még aszem két kisebb.
Véres és vannak benne durva dolgok de nagyon jó!
Én a 13 éves hugommal néztem, (eléggé érett gondolkodású) és neki a kedvence lett, úgy hogy ajánlom.
Két befejezése van az animének (csak megjedzem ;))
Guilty Crown (harcolós)
Tokyo Ghoul (detto,ehhez idegállapot kell :D )
Akame ga Kill (detto)
Hakuouki (detto)
Vampire Knight (detto + szerelmes is)
Lovely Complex (ez csak a szerelemről szól)
Special A (nem tudom hogy jellemezhetném... ilyen... viszonzatlan szerelem..de ha megnézed meglátod mi lesz ;D )
Ouran High School Host Club (hát ez nagyon beteg :"DD nekem tetszett... ez ilyen ,,udvarlós" cucc :"D)
Bokura ga Ita (szerelmes,szomorú)
Inu x Boku ss (ezt is mondhatjuk szerelmesnek de ez inkább a lány magányáról szól)
Anohana (na ezen... nem 1x sírtam...ez is kicsit szerelmes... de nagyon jó :"c)
13/L
Amit mindenképp ajánlok, az a Fullmetal Alchemist Brotherhood és a Death Note. Ezek már befejezettek és nem túl hosszúak.
Nem befejezettek közül pedig a One Piece és Attack on Titan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!