Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Aldnoah. Zero második évadja...

Aldnoah. Zero második évadja mégis hogyan lesz?

Figyelt kérdés
A két foszereplo meghalt. Illetve a `gonosz` nyert. Amivel alapvetoen nincsen baj, nem egy megszokott befejezes de nincs vele baj. De innen megis, hogyan akarjak folytatni. Engem a `gonosz` csavo elete a legkevesbe sem erdekel azutan, hogy megolte a kiralynot es a foszereplo csavot.

2015. jan. 9. 18:50
 1/2 2cool4scoole ***** válasza:

Nos aki ezt elolvassa SPOILER veszély!!!

Nem halt meg senki mindenki él és virul :D

Az összes golyó amit kilőtt az a nyomorék szöszi mind mellé ment vagy csak súrolta őket de az biztos hogy élnek mert már plakátok is vannak kirakva az évadról és ott mindenki él. Viszont a grófot azt nem mutatták, de mivel a golyó csak a kezét találta el ezért gondolom ő is él.

De most mondjátok meg, hogy lehet valaki ennyire nyomorék, balf***sz, hogy elmondja neki a gróf, hogy megakarja ölni a szeretettet hercegnőjét ekkor kést szorít a torkához de nem vágja el neki. OK nem vágja el neki mert megöli a többi marsi vagy meg sajnálja a felesége miatt meg, hogy ö mentet meg az életék OK. De mikor már majdnem legyőzi a főhős a grófot és mindenki élhetne ekkor a nyomorék szöszi fogja magát és még a grófon segít és utána hagyja hogy lelője a hercegnőt de várj mikor a főhős kimászik, hogy segítse a leendő szerelmét mert szerintem tetszett neki nem tudom, na mindegy ekkor mielőtt oda érne a szöszi lelövi. Érted lelövi azt aki próbálja megvédeni a hercegnőt. Jó féltékeny volt meg mondót a főhős is néhány csúnya dolgot le lőtte de minek a grófon segített az iskola áldja meg!!! :D

Istenem ennyi ésszel szabadlábon már azt vártam a végén, hogy hátha magának is ad egy headshotot de nem volt sajnos ilyen szerencsém.

Na mindegy ez a véleményem a szösziről.

És a lényeg szóval a főhős él, a hercegnő él, sajnos a szöszi él na meg lehet de azt nem tudom hogy a gróf él e vagy hal.

2015. jan. 10. 12:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszt, de ezzel igy szepen elcsesztek az elozo evad befejezeset... Nekem tokre tetszett, hogy vegre egy anime amiben nem a jo nyer erre mindenki eletben marad...
2015. jan. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!