szerintem is egy nagy szarság!! Az első évad konkrétan 2 dologról szól! és ezt a 2 dolgot húzzák 80 érteed? 80 részen keresztül!! háth komolyan mondom,a második évad meg gondolom ugyanez,mert konkrétan már vagy a 30-résznél tart de még mindig a semmiről szól..csak arról,h diego szereti violettát de violetta ezt nem viszonozza aztán egyszer szakítanak leonnal aztán meg összejönnek..ez a sorozat egy nagy vicc..
2014. nov. 29. 21:12
4/9 anonim válasza:
Szerintem érdekes, mert az oké, hogy kiszámítható, de vannak olyan mellékszálak, amire a büdös életben nem gondoltál volna. Engem a zenék is nagyon megfognak. Amúgy nagyon szentimentális vagyok, szóval.. :D
2014. dec. 2. 20:53
5/9 anonim válasza:
A Violettát max 8-9 évesek nézik! Semmi jó nincs benne, és ezt az ovisok, kisiskolások nem érzékelik. Tessék megbocsájtani nekik! :D
2014. dec. 12. 23:41
6/9 anonim válasza:
Mi a baj azzal aki szereti?
Ismerek 7 és 30 éves rajongót is. Nem kell ez aalapján elítélni az embereket.
2015. jan. 3. 18:26
7/9 anonim válasza:
Attòl, hogy valaki szeret egy sorozatot, zenèt, filmet stb. nem kell az interneten lehordani! Üzenem a kedves utàlòknak, hogy ők se kèpzeljèk magukat Einstenn-nek,ha ilyeb kommenteik vannak. Egyàltalàn nem itèlem el az utàlòkat. PL. a kèrdezővel semmi bajom sincs. De az egyik előttem kommentelőnek semmi joga sincsen lehordani valakit AZÈRT mert SZERET valamit. Amúgy a válasz a kèrdèsre: Ez kell a gyerekeknek ès a tiniknek, azaz romàncok, hazugsàgok, baràtsàgok stb.
Ès igen, igen èn is szeretem (violettaforevör)
2015. febr. 28. 21:35
8/9 anonim válasza:
A Violetta egy olyan sorozat akit a Disney nagyon eltalált.Minden van benne ami a gyerekeknek kell, ahogy az előttem levő is mondta. En is szeretem!
2015. márc. 7. 22:46
9/9 anonim válasza:
7-es! Ne zavarjon, de nem ítélt el senki senkit. Miről beszélsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!