Melyik a legmegrázóbb anime amit valaha láttatok?
*Megrázó
-Olyan dolog (brutalitás, leleplezés stb...) történik benne amin nagyon meglepődtél
-Annyira ötletes/egyedi volt a története
-Annyira szomorú
Írhattok többet is, de csak a legjobbakat, lehetőleg ne 10-12 éveseknek valót.
Köszi hogy még írtatok!
Ezek közül egyedül a Rainbow-t nem láttam még.
A Berserk-et anno imádtam, ahogy a Hunter x hunter-t is.
Viszont most nézem hogy HxH-ból van újabb is, én csak a régit láttam.
Gintama-t valamiért sosem tudtam megnézni mindig abbahagytam az elején.
Illetve ajánlom figyelmetekbe a Parasyte -ot, az nagyon jó volt!
Írhattok még nyugodtan, van időm (így vizsgaidőszakban :D )
A a 2011-es Hunter x Hunter-t mindenképp nézd meg, ami nem csak a régi remake-je, de tovább is viszi a történetet. Jóval tovább. Egyébként a valaha készült egyik legjobb shounen fight anime (ha nem a legjobb!). Sőt, a Chimera Ant-tól simán lehetne seinen kategóriába is sorolni, főleg amilyen gyér seinen-eket látni mostaság... Gintama a másik legjobb shounen és zseniális paródia is egyben. Nekem nagy kedvencem, bár a története kissé nehezen indul be. De később rohadt jó részek lesznek benne!
A Parasyte-et láttam már, nem rossz az se. Viszont amit mostanában láttam és nem írtam még az a Made in Abyss. Nagyon tetszett és brutál drámai volt!
De akkor írok még párat, amik eszembe jutottak és elég megrázóak:
Mahou Shoujo Madoka Magica (címe ellenére kemény psycho thriller)
Katanagatari
Tengen Toppa Gurren Lagann
Steins; Gate
Monster
Elfen Lied
Deadman Wonderland
Ezek szerintem tetszenének, de a Rainbow-ot se hagyd ki! Annak az első 4 része nagyon üt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!