A Fairy Tailben összejön valaha az életben Lucy és Natsu?
Szerintem ezek a párosítások kiválóak:
Lucy + Capricorn - Azért valljuk be különleges lenne. Különben is Capricorn igazi gentleman, Lucy pedig úrilány.
Erza + Natsu - Ez így igen zorall, DE(!) Natsu-nak olyan nő kell, aki helyre pofozná a hülyeségét. Erza ebben kiváló.
Cana + Bacchus - A jó isten... akarom mondani az alkohol is egymásnak teremtette őket. XD
Makarov + Minerva - Ez nem tudom, hogy jött ... a fantáziátokra bízom.XD
Juvia + Happy - Legalább a WaterWomen nyugton maradna. :D
Zeref + Lisanna - Ez már szemétség! XD
Zancrow + Mirajane - Ez még nagyobb szemétség! XD
Kagura + Romeo - Hohó ez Dupla köcsögség! XD
Gazille + Charle - Ez no comment! XD
Zanchrow meghalt ,de mindegy xDDD
Amúgy ,szerintem összejönnek :)
Az utolsó rész végén majd xD
A mellékesebbek(Gerard+Erza stb.) előbb is összejöhetnek :)
Hát nem hinném hogy Erza össze jönne Natsuval mivel Erza Gerardot szereti EZ MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ.
-Juvia és Gray hát nem tudom de SPOILER a mangában eggyütt éltek miután a fairy tail feloszlott SPOILER VÉGE
-Natsu és Lucy tuti páros, ezt nem tudom szavakkal megfogalmazni, mert ezt érzékelni kell, ha igazi fan vagy.
-Levy és Gajeel SPOILER hát igen... Gajeel már bevallotta (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ íííírtó cuki vooooolt!! *fangörcs*)nagyon cukin hogy ő szereti levyt, és hogy még a családon is gondolkozott*******woááá :3 <3 SPOILER VÉGE
-hát azért én Wendynek is szurkolok! de ő biztos hogy nem fog szerelmi szálat vezetni Romeóval, de mind1 szerintem cukik lennének.
szerintem így ezek fognak valamire jutn *_* :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!