Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bleach manga? Kenpachi-val mi...

Bleach manga? Kenpachi-val mi történt?

Figyelt kérdés

Amikor a legerősebb quincyvel harcolt ugye legyőzte, de most "Kenchan" :D meghalt?

Mi is történt Yachiru-val?

(kis pink hajú csaj)

Már régen olvastam a mangát és lusta vagyok vissza lapozni :D.

Yachiru-ról am van valami infó, azt tudom, hogy Kenpachi fogadta be de, hogy lett hadnagy ilyen fiatalon :O?

2014. nov. 29. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem halt meg, de kissé kiütötte magát, az ő történetében ott tartunk, hogy Yachirut keresteti.

Azért lett ilyen fiatalon hadnagy, mivel eléggé erős, illetve a hadnagyot a kapitányok választják, Kenpachi meg ugye alapból őt választotta.

2014. nov. 29. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, főleg azért, mert Zaraki választhatott magának hadnagyot. Zaraki legyőzte a quincyt, de kidőlt utána, szal gyógyulgat. Yachiru sztem meghalt. Mikor Gremmy véletlenül azt képzelte el,h Zaraki megfogja őt ölni, akkor majdnem meg is halt, szal valszeg eltudja képzelni mások halálát is, és ha így tett, akkor sztem a halála előtt megölte Yachirut, így mondhatni h ő győzött és nem Zaraki, mivel annak kb. Yachiru volt a legfontosabb.

Viszont ha jól emlékszem Gremmy halálakor eltűntek olyan dolgok, amiket odaképzelt, szal ha minden elképzelt dolog megszűnt, akkor Yachiru visszatérhetett az "életbe"?

Szal ez kétséges.

2014. nov. 29. 22:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, hogy Kenpachi jól van :D

, de hogy Yachiru is meghalhatott :O

Köszönöm a válaszokat!

2014. nov. 30. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!