Szerintetek ez probléma? (yaoi anime)
Szóval a barátnőmmel animések vagyunk, együtt is szoktunk animét nézni, aztán jött az ötlete hogy nézzünk yaoit..
Nekem nem tetszett, de végül mégis megtetszett.
Azóta az jár a fejemben hogy akkor meleg vagyok?
Tegnap óta aludni sem tudtam végig ezen gondolkodtam.
Fogalmam sincs mi az a Yaoi, de leírásod alapján sejtem.
Attól, hogy nézel valamit amiben melegek vannak, még nem leszel meleg, durva is lenne. Sőt lehet egy sztori még jó is attól függetlenül is, hogy melegekről szól. Bár én talán egy olyan filmet láttam (Philadelphia) ami jó is volt és kifejezetten a homoszexualitás volt a középpontban.
Az a kérdés, hogy szexuálisan lázba hoz e a téma.
Animés vagyok és meleg.
18 éves.
A yaoikban ábrázolt szexualitásnak nem sok köze van a valósághoz, ellenben az intimitás sokkal inkább kidolgozottabb (szokott lenni) mint a "sima" hetero vagy a yuri animékben és mangákban. Attól, mert szereted a yaoit, még nem leszel meleg, de még csak biszex sem. Még ha kíváncsiságból kipróbálsz egy-két dolgot a saját nemeddel, az sem jelent semmit. Nem kell egyből kategorizálni, élj úgy, ahogy jól esik!!
Egyébként meg sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!