Melyek ezek az animék?
Elfen Lied:
Nagyon hypolt, de nagyon gyenge a története, nekem rajzolás se tetszett, karakterek gyengék. Ha valami akkor inkább mangát olvasd, vagy ebben a "yandere" kategorában ami jobb: Deadman Wonderland (manga!, anime csak 12 részes) vagy Mirai Nikki.
Shiki:
Vámpíros, rajzolás nem tetszett, de történet jó, zene és OST is nagyon tetszett. Ajánlott.
Higurashi no naku koro ni:
Rajzolás itt se jött be, de története nagyon jó és érdekes. Ajánlani tudom ezt is. (Fontos, hogy 2. évados!, sokan 1. évad alapján ítélkezenk, amiből nem derül ki semmi).
Blood-C:
Véres agyatlan anime. "Eredeti Blood+" alapján.
A Blood+ viszont nagyon jó!, Neten fent van magyar szinkronosan is, mivel Animax még megcsinálta.
Blood+ ajánlott.
Highschool of Dead:
Echi-zombis anime, szerintem gyenge, ráadásul befejezetelen, mert nincs 2. évad, valószeg nem is lesz.
Gantz:
Felismertem, állítólag jó, még nem láttam, de erről is hallottam, hogy manga sokkal jobb, mint az anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!