Melyek a leghorroriasabb animék? (lent)
Figyelt kérdés
Pl.: Mint az Another, vagy a umineko no naku koro ni2013. máj. 17. 20:27
1/7 anonim válasza:
Fent említett egyik se volt horriblis . Bár egyén függő , én kb 5 éve 14éves korom óta nem ilyedek meg az ilyen darabolós dolgoktól .
Hellsing Ultimate
Shiki
Elfen Lied
Berserk
Mirai Nikki
Ezek amik véresebbek .
2/7 A kérdező kommentje:
Én sem ilyedek meg tőle csak nagyon szeretem őket, és am abból amiből írtál 3 láttam am köszi
2013. máj. 18. 13:14
4/7 anonim válasza:
Mirai Nikki, Ergo Proxy, Death Note(mondjuk nem a legvéresebb),Blood+, Highschool of the Dead, Higurashi no Naku Koro ni, illetve van még egy nem annyira véres, de tudom ajánlani; a Darker Than Black.
Illetve esetleg ha akció szerűségek is érdekelnek; Black Lagoon, Devil May Cry
és tessék: [link]
5/7 anonim válasza:
BLOOD-C, a képernyődből is vér fog spriccelni :))))
6/7 anonim válasza:
nem akarok kötekedni, csak azt szeretném tudni, hogy a shiki hányadik részétől lesz véres?
régen elkezdtem nézni, de kb, a 10. rlszig se jutottam el, mert beleuntam, de addig nem láttam benne egy csepp vért sem
7/7 anonim válasza:
Ha szereted a krimit nem fogsz beleuuni végig le fog kötni , illetve a 18.részig , utánna meg a fejed fogod hogy MIÉÉÉÉRÉT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!