Melyek a legelgondolkodtatobb animek?
Az Elfen Lied-on kivul.
Aminek komoly mondanivaloja van.
Angel Beats!
Code Geass
Death Note
Monster
Rainbow
Mirai Nikki
Shiki
Kara no Kyoukai
Tengen Toppa Gurren Lagann
Juuni Kokuki
Mousou Dairinin
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. /Ano Hana/
Neon Genesis Evangelion
Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell)
Angel Beats! miért elgondolkodtató?
bocsássatok meg de szerintem túl együgyü-re sikerült
értem én az elgondolását de lehetett volna másképp is...
ez így igaz, de nem is tudom hogyan fogalmazzam meg:
vannak benne jó jelenetek, például hogy ki hogyan hal meg, viszont ezt olyan felesleges történetekkel keverik hogy mennek a gyerekek a barlangba mert elfogyott a muníció és kikerülik a csapdákat, egy egészt részt elpazaroltak erre, és szerintem ez gagyi benne egy kicsit
"ez így igaz, de nem is tudom hogyan fogalmazzam meg:
vannak benne jó jelenetek, például hogy ki hogyan hal meg, viszont ezt olyan felesleges történetekkel keverik hogy mennek a gyerekek a barlangba mert elfogyott a muníció és kikerülik a csapdákat, egy egészt részt elpazaroltak erre, és szerintem ez gagyi benne egy kicsit"
Kellett valami főszál ... szerintem nagyon is jó lett az akció része is . Aki full drámára számítt lehet csalódik , akció+ dráma keveréke inkább .
Amúgy ilyen elgondolkodtatóhoz ajánlom a Le Chevalier D'Eon , tipikus olyan anime hogy amit benne látsz az vagy nagyon de nagyon tetszik , vagy túlzásnak tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!