Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyek a legelgondolkodtatobb...

Melyek a legelgondolkodtatobb animek?

Figyelt kérdés

Az Elfen Lied-on kivul.

Aminek komoly mondanivaloja van.

#anime #komoly #legelgondolkodtatóbb
2013. máj. 21. 21:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Angel Beats!

Code Geass

Death Note

Monster

Rainbow

Mirai Nikki

Shiki

Kara no Kyoukai

Tengen Toppa Gurren Lagann

Juuni Kokuki

Mousou Dairinin

Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. /Ano Hana/

Neon Genesis Evangelion

2013. máj. 21. 23:42
 2/18 anonim ***** válasza:
egyetértek az elsővel, amennyiben ez rangsorolva van
2013. máj. 22. 06:22
 3/18 anonim ***** válasza:
Steins;gate
2013. máj. 22. 07:28
 4/18 anonim ***** válasza:
Nana
2013. máj. 22. 08:02
 5/18 anonim ***** válasza:

Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell)

[link]

2013. máj. 22. 09:22
 6/18 anonim ***** válasza:
Neon Genesis Evangelion eredeti széria + End of Evangelion ami szerintem a csúcs. Ghost in the Shell is bőven ebbe a kategóriába esik, meg még a Tenshi no Tamago ami eléggé elvont. Ezek okoznak némi fejtörést :D
2013. máj. 22. 12:36
 7/18 A kérdező kommentje:

Angel Beats! miért elgondolkodtató?

bocsássatok meg de szerintem túl együgyü-re sikerült

értem én az elgondolását de lehetett volna másképp is...

2013. máj. 22. 14:13
 8/18 anonim ***** válasza:
Miért elgondolkodtató ? Egyrészt mert az egyik legjobb dráma , ahogy a képedbe vágja ki hogy halt meg . Másrészt meg a vége miatt , ha nem lenne az Another Epilogue akkor még máig tudnák veszekedni hogy mi lett a vége (Yuzuru továbbment vagy nem , nem lett egyértelmű , 2-2 dolog lenne amellett hogy maradt meg hogy ment )
2013. máj. 22. 14:41
 9/18 A kérdező kommentje:

ez így igaz, de nem is tudom hogyan fogalmazzam meg:

vannak benne jó jelenetek, például hogy ki hogyan hal meg, viszont ezt olyan felesleges történetekkel keverik hogy mennek a gyerekek a barlangba mert elfogyott a muníció és kikerülik a csapdákat, egy egészt részt elpazaroltak erre, és szerintem ez gagyi benne egy kicsit

2013. máj. 22. 18:48
 10/18 anonim ***** válasza:

"ez így igaz, de nem is tudom hogyan fogalmazzam meg:

vannak benne jó jelenetek, például hogy ki hogyan hal meg, viszont ezt olyan felesleges történetekkel keverik hogy mennek a gyerekek a barlangba mert elfogyott a muníció és kikerülik a csapdákat, egy egészt részt elpazaroltak erre, és szerintem ez gagyi benne egy kicsit"

Kellett valami főszál ... szerintem nagyon is jó lett az akció része is . Aki full drámára számítt lehet csalódik , akció+ dráma keveréke inkább .

Amúgy ilyen elgondolkodtatóhoz ajánlom a Le Chevalier D'Eon , tipikus olyan anime hogy amit benne látsz az vagy nagyon de nagyon tetszik , vagy túlzásnak tartod.

2013. máj. 23. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!