Melyek a legelgondolkodtatobb animek?
Figyelt kérdés
Az Elfen Lied-on kivul.
Aminek komoly mondanivaloja van.
2013. máj. 21. 21:44
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi ,megnézem ...
Aztán itt van a Mirai Nikki az első pár részt végig izgultam, aztán csak gyilkolás meg ilyesmi... és a vége egyszerűen lehidaltam nagyon jó lett! De közben végig untam az egészet...
Ha 11 részra csinálták volna megközelítette volna az Elfen Lied-ot...
2013. máj. 23. 15:03
12/18 anonim válasza:
Hát .. azért a Mirai Nikkinek a közepén is volt egy erős taktikai része .. talán a MN-t is lehetne mondani elég megosztó animének , de az tény hogy szerintem a csúcspontja az utolsó 10része .
13/18 anonim válasza:
A már említetteken kívül én a Mawaru Penguindrumot mondanám. Elég furcsán indul, és sokáig húzzák az ember agyát, mielőtt bármit megmagyaráznának, viszont a karakterek múltja hatalmasat tud benne ütni... a sorsszerűség és az ezzel való dacolás szintén. Ezenkívül olyan homályos az egész, hogy folyamatosan jár rajta az agyad :D
14/18 A kérdező kommentje:
az a gond hogy sosem arra gondolok ami a végkifejletben van
2013. máj. 25. 17:23
16/18 anonim válasza:
Penguim drum szerintem inkább volt unalmas mint elgondolkodtató , azzal az animével annyi mindent lehetett volna kezdeni , titkolóznak a semmiről ö9sszevissza, húzták több mint 20 részig és a végét hihetetlen idióta mód zárják le.
18/18 anonim válasza:
Amugy az elfen liednek mi a mondani valója szerinted? mert őszintén szólv én szeretem azt az animét de elég sok sablont ellőnek benne, amnézia, meg múlt meg unokatestvér szerelem... a wolf childrenen lehet gondolkozni meg a psycho passon, amigy látom h 2013-as a kérdés de ezen megakadtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!