Hunter X Hunter es Naruto. Csak szerintem hasonlitanak?
Nemreg kezdtem bele a HxH-ba 30. reszig lattam. De arra gondolok hogy mindketto 1 vizsgaval nyit es a tortenet is hasonlo, de a szereplok is szinte ugyanolyanolyanok... a kisse gyenge de kitarto foszereplo, Kurapica akinek kiirtottak a klanjat es bosszura szomjazik a "Fantom Tarsulat" ellen es kulonleges piros szeme van ez nem egy Sasuke sharingannal akinek szinten kiirtottak a klanjat es bosszut akar allni a battyan aki az Akatsuki tagja? es meg sorolhatnam a hasonlosagokat.. nem lehet hogy az egyik anime masolta a masikat vagy valami olyesmi? vagy csak en kepzelem ezt bele? :D
Koszi a valaszokat es bocsi a regenyert! :)
Csak úgy mondom, hisoka az eddig általam látott animék karakterei között elökelö helyen szerepel a perverz beteg állat kategóriában.Orochimaruval van hasonlóság, de hisoka többi jellemvonása a föld alá döngöli azt a kis átfedést.
plusz a hxh lényegesen durvább mind feldolgozott történetben, mind ábrázolásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!