Hunter X Hunter es Naruto. Csak szerintem hasonlitanak?
Nemreg kezdtem bele a HxH-ba 30. reszig lattam. De arra gondolok hogy mindketto 1 vizsgaval nyit es a tortenet is hasonlo, de a szereplok is szinte ugyanolyanolyanok... a kisse gyenge de kitarto foszereplo, Kurapica akinek kiirtottak a klanjat es bosszura szomjazik a "Fantom Tarsulat" ellen es kulonleges piros szeme van ez nem egy Sasuke sharingannal akinek szinten kiirtottak a klanjat es bosszut akar allni a battyan aki az Akatsuki tagja? es meg sorolhatnam a hasonlosagokat.. nem lehet hogy az egyik anime masolta a masikat vagy valami olyesmi? vagy csak en kepzelem ezt bele? :D
Koszi a valaszokat es bocsi a regenyert! :)
Ertem en hogy lopnak meg masolnak.. na de ennyire? :D meg a vizsgaban is voltak ugyanolyan feladatok ( HxH-Azonositot kell elvenni, Naruto-Tekercseket kellett elvenni). Vagy mondjuk a labdas jelenet is arra emlekeztetett mikor Kakashi-tol kelett elvenni a csengoket :D
De egyebkent mindket anime nagyon tetszik, es folytatni is fogom mindkettot. :)
Első, hogy mondhatsz olyan dolgot amivel nem vagy tisztában? :)
A Naruto manga 1997-ben jelent meg, míg a Hunter X Hunter 1998-ban.
Így az állításod helytelen, a Naruto előbb volt, mint a HxH.
Szerk.: masolhatott*
Mert ugye az se mbiztos hogy masolt az egyik a masikrol, bar ennyi hasonlosagot aligha lehet veletlennek nevezni szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!