Szerintetek ki nyerne egy Darth Sidious vs Orochimaru harcban?
Az a gond az anime karakterekkel, hogy csak más anime karakterekkel érdemes összemérni őket, mert ők egész más erővonalat képviselnek. Egy harmadrangú Dragonball, vagy Bleach karakter is kb Superman szinten van, a főszereplőkről nem is beszélve.
Darth Sidious a Star Wars univerzum valaha élt legerősebb Sith nagyura, gyakorlatilag nincs is ellenfele a saját univerzumában, de, ha beteszed mondjuk a Naruto univerzumba, akkor ő ott egy teljesen átlagos erőt képviselő ember. Képzeld csak el. 12-14 éves gyerekeket ütnek úgy meg, hogy átviszik a válaszfalat, utána meg felkelnek és mintha mi sem történt volna tovább harcolnak, a felnőttek meg komplett hadseregeket gyalulnak le. Sidious attól is bekrepál, ha visszaküldik a villámait rá, az öreg Obi-Wan meg úgy harcolt, mintha idegzsábája lett volna. Még Yoda is, akinek a Naruto univerzumban egy kage a megfelelője még ő is kidől, ha párszor megütik. Az erővonalakkal van a baj, a hagyományos szereplőkhöz képest egy anime szereplő képességei és ereje megközelíthetetlen dolgok.
Ha Sidious anime mértékekben létezne, akkor a komplett Naruto univerzum nem állna meg előtte, de sajnos ez nem így van. Orochimaru, aki egy meglehetősen erős figura, még anime mértékekkel is, elkenné az öreget simán.
Szerintem a viszont a Kérdező egy nagyon értelmes dolgot kérdezett. :)
Szerintem Palpi nyerne több okból is.
Főbb képességei:
- fojtogatás
- Erő vihar (Lásd Dark Empire) Képes volt bedarálni egy 17,5 km-es szupercsillagormbolót, ami Pein Konoha elleni Shinra Tenseiével egyenértékű. Az pedig Oro nem élné túl
- Telepatikus vihar. Bár nem mutatták, de Maul egy tapasztalt telepatát kiütött vele, amikor a Fekete Nap ellen harcolt. Teljesen egyértelmű, hogy kitől tanulta.
- Extrém erővillámok. A Sötét Oldal prófétai(?) ellen használta. Viszonylag rövid idő alatt csontvázzá porlasztotta őket
Szerintem Oronak nincs esélye, mert bár hogy Sidious legtöbb támadását ki tudná védeni, de az Eclipse I. ellen használt erőviharral kifektetné őt.
Nagyon jó kérdés.
Én Sidiousra tippelek. Bár Orochimarut nagyon nehéz megölni. Lásd Sasuke setében. Szóval legyőzni egy dolog, de megölni már nem biztos, hogy sikerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!