Nektek ki, kik a kedvenc gonosz, negatív anime szereplőitök?
Figyelt kérdés
Nevét és, hogy melyik animében van azt is írjátok le.
nekem:
Gasai Yuni - Miai Nikki
Esdeaht - Akame ga Kill
Light Yagami - Death Note
Kenpachi - Bleach (elvileg jó fiú, de eléggé kegyetlen :D)
Black Bullet - álarcos főgonosz (nem tom a nevét :D)
2014. okt. 23. 12:26
1/14 anonim válasza:
Pain,Obito(Naruto)-Mert mindegyiknek van oka rá, hogy gonosz legyen. Pain gyerekkorában éhezett, szenvedett stb.,Obito elvesztette az egyetlen fényt az életében. A fájdalom sokszor eltorzítja az emberek világnézetét, ezért is szeretem őket, mert emberiek, valamint egyszer jó emberek voltak.
3/14 anonim válasza:
Yagami és Kenpachi papírforma szerint nem negatív szereplők, hanem antihősök. Sokkal közelebb állnak pl. Eric Cartmen-hez, vagy a Jó, a Rossz és a Csúf Szőkéjéhez, mint mondjuk Joker-hez. Mindketten valamilyen formában a jót szolgálják, de az eszközeik erre nem épp emberiek, az adott kontextuson kívül pedig nem mások, mint gonosztevők, de épp a kerettörténet igazolja, hogy ők a jót szolgálják.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van előző :D
kicsit talán rosszúl írtam. Hivatalasoan jó fiúk meg minden, de egy külső ember számára aki pl. nem ismeri a történetet, elsőre negatív karakternek titulálnák őket :D
2014. nov. 11. 21:20
5/14 anonim válasza:
Obito (Naruto)
Hagire/Poszáta (Deadman Wonderland)
Pride, Wrath, Envy, Greed (FMA Broherhood)
Yato, One Eyed Owl (Tokyo Ghoul)
6/14 anonim válasza:
Psycho-Pass ~ Makishima
Code:Breaker ~ Hitomi
7/14 anonim válasza:
Orochimaru-Naruto
Kimimaru-Naruto
8/14 anonim válasza:
Psycho-Pass: Makishima Shougo
Gintama: Takasugi Shinsuke
9/14 anonim válasza:
Orochimaru (Naruto)
Naraku (Inuyasha)
Maximillion Pegasus (Yugioh)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!