Ti milyen nyelven nézitek az anime-ket?
Figyelt kérdés
Én speciál angol felirattal japán nyelven. De ha van magyar szinkron akkor inkább azzal nézem, de egyszerűen a magyar feliratot nem bírom ki. Egyszerűen sírok tőle, hogy milyen rosszul fordítanak...2014. szept. 21. 08:15
11/13 anonim válasza:
Legtöbbször japánul angol felirattal, vagy néha magyarral.
De pl. a Code Geass-et és az Ouran High School Host Club-ot megnéztem angol szinkronnal is, azok is kifejezetten jól sikerültek szerintem :) (persze az eredeti a legjobb :p)
12/13 anonim válasza:
Japán nyelven, angol felirattal.
13/13 anonim válasza:
Ha van magyar szinkron akkor azzal, ha nincs, akkor japán szinkronnal és angol felirattal. Ritkán magyar felirattal is szoktam, de jobban szeretem az angolt, mert ott kevésbé veszem észre a nyelvtani hibákat és értelmetlen mondatokat, amik a rajongói fordításoknál gyakran előfordulnak. Ritkán angol szinkronnal, felirat nélkül is nézek animét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!