Ti milyen nyelven nézitek az anime-ket?
Figyelt kérdés
Én speciál angol felirattal japán nyelven. De ha van magyar szinkron akkor inkább azzal nézem, de egyszerűen a magyar feliratot nem bírom ki. Egyszerűen sírok tőle, hogy milyen rosszul fordítanak...2014. szept. 21. 08:15
1/13 anonim válasza:
Hát én németes vagyok és angol kilőve :D (német nyelven,feliraton lusta vagyok keresni :D)
nekem a nyerő: magyar felirat+japán nyelv
ha angol a nyelv abban a percben dobom az animét...
magyar szinkront meg úgyis csak elb4sznák... úgy hogy maradok a feliratnál :)
2/13 anonim válasza:
Szinkron kizárva, mivel szégyenszarok.
Régen japán hang magyar felirat, de a Steins gate óta angol felirat a már általad is említett okok miatt.
3/13 anonim válasza:
japánul magyar felirattal v angolul
4/13 anonim válasza:
Japán nyelven angol felirattal. Amúgy vedd figyelembe, hogy a legtöbb magyar fordítást angol feliratok alapján készítik, tehát alapból egy fordítás fordítása, ami miatt tovább torzul az alaptartalom.
5/13 anonim válasza:
Eredeti nyelv, angol felirat.
7/13 anonim válasza:
Mindenképpen japán nyelven, egyrészt mert a seiyuuk alkotják a hárememet, másrészt mert úgy nyelvből is felszedek valamennyit, felirat az ha van akkor magyar, de ha valamit angol felirattal kezdek el akkor már azzal is nézem végig. Vagy ha nincs felirat akkor SnK chibi special szintű cuccok anélkül is jók.
8/13 anonim válasza:
Mindig japán nyelven, angol felirattal. Más szinkron nem érdekel, tudván hogy az eredeti japán úgyis klasszisokkal jobb bármelyiknél; a felirattal meg úgy vagyok, hogy én is sok borzasztó magyar feliratot olvastam, úgyhogy már meg sem próbálkozom velük. Szerintem az sem minden esetben igaz, hogy az angol a rossz; egyik kedvenc animém volt erre a bizonyíték. Annyit értettem a japán szövegből, hogy tudjam, hogy az angol felirat tökéletes volt; ehhez képest a magyarban valami olyan oltáris baromságot írtak, ami nemhogy szöveghű nem volt, de még a magyar szövegkörnyezetbe sem illett. (@_@)
9/13 anonim válasza:
Leginkább angol felirattal, japán nyelven. Néha magyar felirattal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!