Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Sword Art Online-ba lesz...

A Sword Art Online-ba lesz olyan hogy Asuna majd nem meghal?

Figyelt kérdés

2014. aug. 30. 20:26
1 2 3 4
 31/34 Hekari válasza:

1.Az eddigiekből nézve kirito nem szerermes most sem sinonba... (2.évad mert te egy retardált vagy és nem akarod megnézni az elejétől a végéig mert tudni akarod hogy mi lesz....)

2.Mi a rákért halna majd meg asuna??? Eddig sem halt meg 1x sem az első évadban is mondjuk úgy hogy benneragadt a virtuális világba...

3. Asuna is szerepelni fog amúgy a játékban mivel valakinek szemmel kell tartania kirito-t :D mert a mostani jelenetben kb azt vette észre hogy megint nagy veszélynek teszi ki magát.

4. Sinon-t eddig kb csak azért hallgat kiritora mert 1 szerelmes lett belé de mivel lány karakterrel van semmit nem tud róla 2 Sinon leginkább arra megy hogy erősebb legyen (lelkileg)

2014. szept. 2. 15:55
 32/34 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam h Asuna meg fog halni csak megkérdeztem egyébként meg mondtam már aki nem tud rendesen vàlaszolni az inkább ne is tegye js és nem vagyok retaldált te suttyó kretén
2014. szept. 2. 21:20
 33/34 anonim ***** válasza:
retardált nem vagy,csak gyerek
2014. szept. 2. 21:48
 34/34 anonim ***** válasza:
Egyébként SAO-ban nem hal meg senki, célközönsége kisebb gyerekek, a storyt meg évad előtt írják át light novelből. Történetében nagy potenciál volt, de szerintem ott baszták el, hogy az első 14 részbe tettek minden jót, legfontosabb cselekményeket, szerelmi szálat, stb...
2014. szept. 3. 05:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!