A Sword Art Online-ba lesz olyan hogy Asuna majd nem meghal?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 20:26
21/34 anonim válasza:
melyik lányra gondolsz?mert van az a lány aki Asunának néz ki,ő Asuna!
22/34 anonim válasza:
miért nem nézed inkább meg? Amúgy én 1. évad végén azt hittem meg fog halni mikor elment az EKG jel, illetve 14. részben is "meghalt".
2. évadban nem mennek szét, de Asuna alíg szerepel már benne. (8. részig legalábbis).
23/34 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem meg hal mondtam is magamba "mi van"? De mért nincs már benne annyit?
2014. szept. 1. 15:02
24/34 anonim válasza:
mert az író nem szerepelteti,azért
25/34 anonim válasza:
Mert a második évad a gun gale online nevű VRMMORPG játékról szól és azzal a játékkal Asuna nem játszik, tehát nem is szerepel benne sokat. Egyáltalán figyelsz te arra mi az anime cselekménye azon kívül, hogy a romantikus jeleneteket nézed? Mert eléggé egyértelműen ki lettek fejtve, de ha érdekel, hogy mi lesz, a továbbiakban miért nem olvasod el a light novel-jét? Az aincrad fansub fordítja. Ha jól tudom, az első kötet teljesen le van fordítva.
26/34 anonim válasza:
25. felesleges ilyesmit mondanod a kérdezőnek,őt csak az érdekli hogy csókolózzon meg romantikázzon Kirito és Asuna és a történet a kommentjei alapján hidegen hagyja,csak azt nem értem hogy akkor miért nem néz olyan animét ami a romantikáról szól,és miért a Sao-t nézi amibe hál istennek a mér egyre kevesebb a szerelmi történet (vagy GGO,kinek hogy tetszik)
27/34 A kérdező kommentje:
Bocs már de nem csak a romantika része érdekel mert a harc része is érdekel
2014. szept. 1. 20:15
29/34 A kérdező kommentje:
Pedig így van meg elég sok harcos animét láttam
2014. szept. 1. 22:28
30/34 anonim válasza:
azt megkérdezhetem hogy hány éves vagy,és a nemed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!