Olyasmi ecchit keresnék, mint mondjuk a highschool dxd?
Szia. Itt van néhány:
Dakara Boku wa, H ga Dekinai
Rosario To Vampire (2. évad --> Rosario to Vampire Capu2)
Ichiban Ushiro no Daimaou
Sora no Otoshimono (ez kötelező !!!)
Hagure Yuusha no Estetica (ebben nem bénázik a főszereplő, de azért Jó)
Haiyore Nyaruko-san (2. évad --> Haiyore Nyaruko-san W)
Freezing (2. évad --> Freezing Vibration)(nekem a 2. évad vége nem tetszett, de nem rossz)
Infinite Stratos (2. évad --> Infinite Stratos 2) (ebben a ruha adja a szupererőt, de nagyon jó)
Seikon no Qwaser ( ez egy kicsit extrém perverz, de jó)
Kanokon
To Love Ru ( 2.évad --y Motto To Love Ru, 3. évad To Love Ru Darkness)
Zero no Tsukaima (2. évad --> Zero no tTsukaima Futatsuki no Kishi, 3. évad --> Zero no Tsukaima Princess no Rondo, 4. évad --> Zero no Tsukaima F) (ez nem olyan nagyon perverz, de jó)
11 eyes (ebben van egy kis dráma is)
Kiss X Sis (ebben nincs szupererő, de hatalmas, nézd meg !) (mielőtt megnéznéd a gyakorikérdéseken keress rá a: "A Kiss X Sis című mangából két anime adaptáció készült. A történet szempontjából melyiket kell előbb megnézni?" kérdésre)
Amúgy még mindig csak két évad van a Highschool DxD -ből?
Helló Én vagyok az megint csak annyi , hogy úgy tudsz rákeresni a kérdésre, hogy szó szerint beírod a Google -be.
Amúgy nem csak írtam az anime címeket, hanem azok közül, amiket láttam szerintem ezek a legjobbak.
Itt van még néhány bár ezek nem teljesen illenek műfajilag azok közé, amiket keresel, de jók.:
Angel Beats (kicsit szomorú, de a vége jó) (nem ecchi, de van benne természetfeletti)
Toradora (kicsit szomorú, de a vége jó) (de nem ecchi és nincs benne szupererő)
Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi ( nem ecchi és nincs benne szupererő, de nagyon jó).
Egyenlőre csak ezeket tudom ajánlani, remélem egy ideig kitartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!