Keresnék egy Exo, azon belül is BaekYeol fanficet, de nincs cím, se semmi különösebb információ. Valaki esetleg linket tudna küldeni, ha ráismer?
Figyelt kérdés
Nemrégiben (na jó, talán úgy 3-4 hónappal ez előtt) olvastam valami olyan idézetet, hogy; "A falka ereje a farkas, és a farkas ereje a falka." - vagy valami ilyesmi. Ergo úgy hallottam, hogy ez egy BaekYeol-os fanfictionhoz tartozik, de ezt nem tudom biztosan. Olvastam is valami olyan történetet, ami szintén ezt a párost helyezi előtérbe, alternatív világot tár elénk, és szintén farkasok/vérfarkasok vannak benne. Ezt a fanfiction-t szeretném most megtalálni. Elméletben a nővérem egyszer már elküldte, de sehol sem találom, és még a címére sem emlékszik. Mondanom se kell, sokra megyek vele. Tehát aki tudna címet mondani, vagy be is tudja nekem linkelni, örökké hálás leszek! *A*2014. máj. 3. 11:24
1/1 anonim válasza:
Őszíntén szólva nemigazán olvasok vérfarkasos fanficet, szóval nehéz helyzet>.< Meg nem is adtál meg sok infot, amit megértek, ismerős érzésxd
Hát találtam egy vérfarkasos baekyeolt, nemtudom hogy ez-e az, itt baekhyun nem vérfarkas: [link]
Ha még találok valamit, majd elküldöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!