Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Olyan anime mint a HighSchool...

Olyan anime mint a HighSchool DxD?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy hasonló legyen mint a Highschool dxd = szép lányok ecchi démonos vagy hasonló történet + Egy nagyon fontos feltétel ne legyen a férfi/fiú főszereplő egy nyomimogyi (vagyis ne legyen félénk a lányokkal szemben :D)

2014. jún. 17. 03:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez nem épppen olyan mint a HighSchool DxD,de szerintem nagyon fog tetszeni.A srác kifejezetten jól bánik a lányokkal,és nagyon perverz :D A neve:Hagure Yuusha No Estetica. 18/L
2014. jún. 17. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Rosario To Vampire és 2. évadja CAPU2<--csak ajánlani tudom,

nagyon jó kis anime, dióhélyba a srác szörny egyetemre kerül, ahol ha kitudodna hogy ember akkor megölnék,

szerethető karakterek, és jó sztori, szerintem nagyon ütős és kihagyhatatlan, ez is hasonlóan a Highschool dxd-hez hárem anime.

Dakara Boku wa, H ga Dekinai<--ezt is csak ajánlani tudom, ecchi, hasonlóan hárem anime, és nagyon jó kis történe, nagyon hasonlít a Highschool dxd-hez, talán ez hasonlít a legjobban hozzá, (de csak a véleményem szerint)

itt is perverz srác érdemes megnézni.

Sekirei és 2. évadja a Sekirei Pure Engagement<--ez is jó kis hárem anime gazda-szolga kapcsolat, tehát az alapja ugyan az, természetesen ecchi, jó történet, a grafikája eleinte kicsit furcsa lesz, de meglehet szokni, nekem nagyon tetszett.

Strike the Blood<-- ez nem kimondottan hasonlít a kérdésben említett sorozathoz, de ez is szintén hárem anime, jó történet, vámpíros, de nem ugy kell értelmezni mint az alkonyattól pirkadatig című filmet. Csak ajánlani tudom. Ez is ecchi, és hárem anime.

Ichiban Ushiro no Daimaou<--ezt az animét néztem meg legelőszőr mint ecchi, röviden arrol szól, hogy a főszereplő pápa akar lenni, de megjósolják neki, hogy ő lesz a démonkirály, elég érdekes sztori, de szerintem nagyon jó, és izgalmas történet, csak ajánlani tudom.

Kore wa Zombie Desu ka? és 2.évadja a Kore wa Zombie Desu ka? Of the Dead<--nagyon jó kis anime, nagyon sokat nevettem rajta, természetesen ecchi, és jó a története.

Érdemes megnézni.

Egyenlőre ennyi jutott az eszembe! remélem tudtam segíteni :)

2014. jún. 17. 14:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat majd mind megnézem, és ment a zöld pacsi :D
2014. jún. 17. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Tessék:

Ecchi top:

1.High School DXD

2.Ichiban Ushiro no Daimaou

3.Omamori Himari

4.Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

5.Haiyore! Nyaruko-San

6.B Gata H Kei

2014. jún. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!