Valaki olyan animet amiben sok a csavar?
Figyelt kérdés
Olyan mint pl: Death Note, Code Geass... lehet akar 1 reszes is de 200+ is..
Elore is koszi a valaszokat!
2014. aug. 23. 01:23
1/8 anonim válasza:
Mirai nikki,a vége eszméletlen,oké nem gy Code geass szint (mivel azt semmi se tudja űberelni) de nagyon jó,meg ott van még a No game no life,az is nagyon jó,az egész gondolkodás módja megragad
4/8 A kérdező kommentje:
a Mirai Nikki-t lattam, egyik kedvenc.. persze a Code Geass utan :) Azert koszi, a FullMetal Alchemist annyira nem fordulatos.. a One outs az erdekel, mindenkepp megnezem!
megegyszer koszi a valaszokat :)
2014. aug. 24. 14:52
5/8 Kameko-san válasza:
Danganronpa
Nem éri el a fent említett kettő szintjét, mert az ugye elég nehézkes, de ebben is vannak ötletes fordulatok. ((A végén meg már tiszta K.O. voltam. xD))
6/8 anonim válasza:
Code Geass
FullMetal Alchemist Brotherhood
Steins Gate
Shiki
Shingeki no Kyojin
Ezek myanimelisten is top helyen vannak.
7/8 A kérdező kommentje:
A Danganronpa-t is megnezem koszike!
Utolso, ezek kozul mindet lattam, de azert koszke :)
2014. aug. 25. 23:55
8/8 anonim válasza:
Olyat tudok amiben szög van sok az is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!