Tudtok hasonló humorú animét a lovely complexhez?
Figyelt kérdés
Elég sok romantikus vígjáték animét láttam már de ez fogott meg leginkább,mert olyan igaziak a szereplők és kevés az olyan nagyon visszahúzódó,nyafogós lány,de persze nem csak ez tetszett.Azért így tettem fel a kérdést mert mint mondtam sokat láttam és inkább a humor fontosabb,mint a romantika2014. aug. 21. 00:49
2/10 A kérdező kommentje:
Pl?
2014. aug. 21. 07:49
3/10 anonim válasza:
Ebben a műfajban nem vagyok annyira jó... Mármint én nem szeretem annyira a humoros animéket, de kettőt láttam és nagyon tetszettek^^
-Ouran Highschool Host Club
-Yamato Nadeshiko Shichi Henge
5/10 anonim válasza:
itazura na kiss
kaichou wa maid-sama
nodame cantabile
special a
midori no hibi
tonari no kaibitsu-kun
toradora
6/10 anonim válasza:
2. pl Code Geass,No game no life,Death note,Attavk on titan,Mirai nikki
ezek a minőségi animék
7/10 A kérdező kommentje:
ezekből is láttam párat pl. death note egyik kedvencem,de most épp ilyenre vágytam
2014. aug. 21. 23:25
8/10 anonim válasza:
Nézd meg az Anohana(abba is van romantika de inkább dráma)Ajánlom:)
9/10 Terboard válasza:
MM! (Felkiáltó jel a cím része ha nem írod mást dob ki)
To love ru (vicces jópofa anime + vallami elég egyoldalú szerelem)
Guilty crown (akció dús romantikus anime nekem ez a második helyezett amúgy. Az első pedig a mirai nikki)
10/10 anonim válasza:
Kamisama Hajimemashita (Vicces anime,romantikus is,csak ajánlani tudom :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!