Melyik a kedvenc, s a legutáltabb animétek és a legutálatosabb anime karakter? CSAK EGYET ÍRJATOK!
CSAK EGYET ÍRJATOK!
Kedvenc: SAO
Sokan nem szeretik, de a kedvencem :)
Legutáltabb: nazo no kanojo
Legutáltabb anime karakter:
Katekyo Hitman Reborn!-lambo
Kedvenc animém: K project
Legutáltabb: nem igazán volt még ilyen, de az ami a legkevésbé ragadott meg az az Air volt. Lehet, hogy nekem túl elvont, vagy tudom is én,de csak azért néztem végig, mert barátnőm ajánlotta.
Legutáltabb karakter: MINDEN hárem animés lány, akinek akkora az IQ szintje, mint egy félbevágott lufinak, mégis minden jó pasi érte csorgatja a nyálát...
Kedvenc anime: Steins;Gate
Legutáltabb anime: Little Busters!
Legutáltabb anime karakter: Zero no Tsukaima - Siesta
Kedvenc :
Sok van, de hogy ne olyat mondjak, amit sokan mások:
From the New World.
Utált
Tokyo ghoul root a.
Mert egy nagyon jó mangábol sikerült egy nagyon szar adaptáciot csinálni.
Legutáltabb karakter;
Hagire Deadman Wonderland ből. (Manga only).
Nehéz mert túl sok kedvenc van, és túl kevés amit tényleg utálnék.
Kedvenc anime: jelenleg Kuroko no basuke (XD mert épp azt nézem)
Legutáltabb talán: Byousoku 5 cm. Egyszer néztem meg de a grafikától eltekintve borzalmas volt.
Legutáltabb karakter: mondjuk Matsumoto Rangiku a Bleach-ből... Ami érdekes mert a Bleach önmagában az egyik olyan anime a kevesek közül amivel nem tudok megbarátkozni... viszont a valaha volt egyik legszeretettebb karakterem ebben van. Úgyhogy a Bleach-et is kénytelen vagyok nézni, és Matsumoto-val is meg kellett kicsit barátkoznom, mert a szeretett karakterem nagyon kedveli.
Egyébként Makoto Hanamiyát én is felpofoznám.
k.: Nincs,sokat szetetek.
u.: Nisekoi
uk.: Ez nehez lesz,mert sokat utalok,de Juvia.
Kedvenc anime: vááá, nagyon nehéz. Inkább 5 kedvencet írok: Bleach, Naruto, Boku no Hero Academia, Attack on Titan, Haikyuu.
Legutáltabb anime:szerencsére nincs :)
Legutáltabb karakter: Gabi Braun (Attack on Titan), Soifon (Bleach). Ők annyira kimondothatalanul irritálnak és legszivesebben fejbe rugnám őket ;-)
kedvenc: az attack on titan
Legutáltabb: a One Piece
Kedvenc karakter: Levi Ackerman és L lawliet
Legutáltabb karakter:Yagami Light és Gabi Braun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!