Melyik a kedvenc, s a legutáltabb animétek és a legutálatosabb anime karakter? CSAK EGYET ÍRJATOK!
CSAK EGYET ÍRJATOK!
Kedvenc: SAO
Sokan nem szeretik, de a kedvencem :)
Legutáltabb: nazo no kanojo
Legutáltabb anime karakter:
Katekyo Hitman Reborn!-lambo
Amit írtatok animét, írok rövid véleményt, kíváncsi lennék tőletek is véleményekre az animékről, amik itt elhangzottak.
Áhh a naruto...
A barom részeket átlapoztam, mangát olvasom. Elmegy kategória nekem.
Vampire knight... Hát... Anime elég ratyi, manga... Áhh haggyjuk.. Vérfertőzes, egyszer kaname, utána zero ágyában köt ki...
Tokyo Ghoul
Na ez az anime, amit szívesen nézek, meg a Akame ga kill.
A többit nem láttam/nem néztem végig.
kedvenc: one piece (lehet hogy nem a legszebb a grafikája de írtó jó maga a sztori) (am én is szeretem a SAO-t ♥ de akkor is a op a best)
legutáltabb: szerintem nekem is a dragon ball lesz (habár sok rossz animét láttam már sikerült belőlük 1 résznél többet néznem ebből meg akárhogy erőlködök nem megy)
legutáltabb karakter: orihime a bleach-ből (magát az animét szeretem de ez a csaj az agyamra megy (jobban mint hinata a narutoból) legszívesebben jól fejbecsapkodnám valamivel!)
Kedvenc: Gun Gale Online, gondolom ismered :D, nincs sok része de nálam viszi a pálmát függetlenül az 1. évadtól ami szerintem szintén jó
Kedvenc szereplőm az animékből : Oga & Berubo aki tudja kikről van szó érti hogy miért írtam 2-t
legutáltabb: Nisemonogatari , a második részig néztem , de szerintem nagyon elborult története van ezért nem jön be
legutáltabb anime szereplő: a SAO-ból Sugou , szerintem teljesen jogasan , hisz "féreg" személyisége van
One Piece-t nem ismerem.
Ja a daragon ball..Unalmas, mindig ugyan az történik.
Feltűnik egy erős ellenfél, hirtelen megerősödnek, edzenek.
A végére isteni szinten lesznek.
Huhh, ha nem írod le a kedvenc szereplőd, akkor nem gondolkodom azon, ki az én kedvenc szereplőm :D
De megtaláltam, nem főszereplő, de az egyik kedvencem, aki nem más, mint.....
Sanae és Akio a Clannadból.
17 éves vagyok, 6 éve élek animéken, de az ő személyiségük nagyon megfogott.
De ezen nagyon komolyan elgondolkodtam, ki a kedvencem és miért.
Kedvenc : Naruto Shippunden
Legutáltabb : az nincs(legaláb is még nincs)
Legutáltabb anime karakter : Naruto,Naruto Shippuuden-Orochimaru
Legutáltabb anime: ZETMAN
karaktert külön nem tudnék mondani, őszintén szólva alapvetően mindenkit utálok benne. Igazából vicces mert általában nem utálom az animéket, esetleg kevésbé teszik, nem nézem meg, stb.. de ez az anime valamiért kiverte biztosítékot a karaktereivel és a történet vezetésével. Egyszerűen ha rágondolok már rosszul vagyok tőle x)
Kedvenc anime: Darker than Black
Utált anime: Blood + nem is értem miért néztem végig...
Utált anime karakter: Mirai Nikki főszereplője a srác, bocs nem tom a nevét :D ezt a szerencsétlent bééézzbózütővel verném szét! :DDDD nem is sajnáltam a végén, Yunot sokkal inkább...
Azta, még él ez a kérdés :D
Első válaszoló vagyok, de updatelnék pár dolgot.
Még mindig imádom a TG-t de már nem annyira tetszik az animéje, mert bár jól meg van csinálva, nagyon elsietik. Kedvencnek már a Haikyuu!!-t mondanám.
Legutáltabb még mindig nincs.
Karakter meg akit szívesen felpofoznék az Yagami Light meg Oikawa Tooru, de Hanamiyát még mindig a lista élére tenném.
Nekem is változott.
A legutáltabb anime a Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai lett.
Lambo az maradt a legutáltabb karakter.
Kedvencem is változott, de hirtelen nem tudom melyik a kedvencem..
Golden Time, SAO, sukitte ii na yo. Ezek a legesélyesebbek nem tudok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!