Tudnátok jó animékat mondani?
Code Geass - Death Note-hoz hasonló
Mirai Nikki - egyfajta túlélőjáték, Yuno az egyik legnagyobb yandere karakter, alapmű
Elfen Lied - eléggé véres történet, de nagyon jó
AnoHana
Angel Beats - Ezt a kettőt nem láttam, de azt mondják, hogy mindkettő nagyon sírós
Fairy Tail - Ha nem zavar, hogy a történet gyenge, de cserébe jók a poénok, sok fanservice, szerethetőek a karakterek, akkor megpróbálkozhatsz vele..
One Piece - Egyik leghosszabban futó sorozat, iszonyat jó. Egyedi karakterek, a történetek, poénok szintén nagyon jók. Csak ajánlani tudom :)
Gintama - Poénokra van kihegyezve, mindenképp nézz bele
Most futó animék közül (hetente jön ki egy rész):
Akame ga Kill! - egy orgyilkos csapatról szól, mangája rohadt jó, az anime pedig, ha tartja magát a mangához, talán az év vagy a szezon legjobbja is lehet.
Barakamon - slice of life, vígjáték, nagyon jó poénok vannak benne, arról szól, hogy egy kalligráfus vidékre költözik, és így megismerkedik a vidéki emberekkel.
Egész jó még a Tokyo Ghoul és a Sword Art Online második évada (az első évadot is érdemes megnézni, ha belekezdesz, vagy legalább a történetet érdemes ismerni), egy baj van velük, hogy agyon vannak hypeolva.
Én is ajánlom még azokat, amiket az első írt.
A Psycho-Pass is nagyon jó, nyomozós, krimis.
A D.Gray-mant is ajánlom, az egyik legjobb shounen anime, csak sajnos nincs folytatása, és a mangája is fel van függesztve.
Az Ao no Exorcist és az Accel World két nagyon jó shounen, az Accel World női főszereplője az egyik legjobb női karakter.
A Wolf's Rain is egy nagyon jó anime, a vége szerintem nagyon szomorú, utolsó négy részt végigbőgtem...
Illetve ajánlom még a Durarara!!-t, jó poénok, csavaros és izgalmas történet, bár kicsit lassan indul be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!