Tudnátok mondani olyan animékat ami szerintetek a LEGJOBB?
Heló!
A legtöbb Ghibli film - (Vándorló palota, Szentjánosbogarak sírja...), Paprika, Elfen Lied...
Ghibli filmek
Elfen
Miyazaki filmek, sajnos ő most már visszavonul de utolsó műnek azért még vert egy eléggé jót
Fullmetal alchemist brotherhood
Zetsuen no tempest the civilization blaster
Itazura na kiss (romantikus)
Vampire knight
Szia.
Szerintem olyan, hogy legjobb NINCS! (Nehéz lenne összehasonlítani mondjuk egy shounen animét egy seinennel.). Viszont vannak kiemelkedő művek minden műfajban. (És itt nem a felkapott, agyon hypeolt animékre kell gondolni.)
Amit mindenképpen ajánlok: Claymore, Berserk, Elfen Lied, Death Note, Mirai Nikki, Another, Dragon Ball (főként a Z), Clannad, Moster, Air.
Ezek főként komoly művek és elég gyakori a rejtett üzenet is bennük. Szóval, ha még nem állsz értelmileg olyan szinten, hogy megértsd, nem igazán lesz élvezetes, -de attól, hogy megérted nem feltétlen fog tetszeni.
(Tudom bunkón hangzik, de szerintem ez így van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!