Tudnátok mondani olyan filmeket/animékat/doramákat, esetleg mangákat, melyben a főszereplő csajnak valamilyen okból fiúnak kell öltöznie?
Gondolok én pl. ilyenekre: You're beautiful, Micsoda srác ez a lány,etc.
Előre is köszi, ha válaszolsz.
Kissé ijesztő a link hossza, de innen már a felső pár találatban is van több, amiben lány öltözik fiúnak.
- MoonEyes
Oira sukeba-sukeban boy
Bár lehet,hogy ebben fiú öltözik lánynak,nem emlékszem pontosan.
Hana Kimi (dorama és manga)
teljes neve: Hanazakari no Kimitachi e
nagyon klassz sztorija van:)
Először is köszi mindenki válaszát :)
Első: az ouranhoz már volt szerencsém anime formában, most kezdtem a mangáját, de a doramáját eddig még sehol sem találtam magyarul.
Második: hűűűű, nagyon köszi a listát,egy csomóról még nem is hallottam közülük.
Harmadik: érdekesnek tűnik a film, lehet hogy megnézem,csak itt fiú öltözik csajnak
Negyedik: a HanaKimi-t már félig megnéztem, de nem tudom miért abbahagytam, most lehet, hogy újrakezdem
[link] megtalálod az Ourean-nak a dorama változatát.Persze itt csak feliratot egyenlőre.Jobban ajánlom a másik fansubot enneka letöltésére(Együtt fordították le):
(Regisztráció után itt a link)
Az MF linkeket kell letölteni,aztán Total Commanderrel összerakni őket.Felirat rá van égetve,szóval ezzel nem kell bajlódni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!