A Naruto egy ilyen összes anime listában hanyadik helyezett lenne?
Egy jól súlyozott összes animelistában (persze soha nem lesz ilyen) valahol középtájékon tanyázna jó esetben, a legtöbb animés oldalon a súlyozott átlaga 5 körül mozog a 10-es pontozásban.
Szerintem nem egy nagy durranás, a shounenek átkát hordja magán, a végtelenbe van nyújtva, teli töltelékkel, karakterfejlődés nincs benne (nem, az nem karakterfejlődés, hogy Naruto 2x jobban akar hokage lenni és mindenkitmegmenteni mint 50 résszel ezelött :) )
Azért tűnik tévesen kiemelkedő animének, mert ahogy feljebb már írták, rengeteg olyan rajongója van, aki szerint a világ legjobb animéje, csak éppen ez az egyetlen anime, amit valaha is láttak abból a sokezer címből, ami az elmúlt 40-50 év termése.
nekem a sima nagyon megtetszett uh néztem a shippuuden-t is az még ammál is jobban tetszett addig amíg nem kezdtünk a végéhez közeledni. ezzel a háborúval nagyon nagyon elcs.szték. nekem most ha rágondolok olyan érzésem támad mintha egy vödör nyál lenne. borzalmas az egész sasuke meg még annál is jobban az agyamra megy mint eddig. nem kellett volna neki ennyi erő. nem tellene az egész harcnak olyannak lennie mint egy belőtt álom.
és ez most azoknak akik a one piece-ről beszéltek:
OP = a világ legjobb animéje. lehet hogy a rajzok taszítóak, de a történet eszméletlenül ki van dolgozva. többszáz résszel az események előtt vannak rá utalások amiket akkor még nem veszünk észre csak miután megtörténik.
és igen: lassan haladnak.
én most is majd tartok 1 év szünetet a one piece-szel hogy felgyűljenek a részek és majd egybe le tudjam őket nyomni mert ha hétről hétre nézed nem olyan élvezhető (én így gondolom)
de visszatérve az eredeti kérdésre: én amikor a legjobb részeknél voltam 2. helyre rangsoroltam volna. de most? hát nem tudom. sok rosszabb animét láttam uh csak a neverendingek közt sorolnám be és ott amiket láttam az utolsók közt vannak. azt hozzátenném hogy összesen nincs 10 neverending szóval lehet hogy vhol a közepén van az az "utolsók közt" (mindenképpen jobb mint a dragon ball. azt mindíg csak elkezdtem de annyira nem jött be hogy állandóan hagytam inkább a francba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!