A Naruto egy ilyen összes anime listában hanyadik helyezett lenne?
Attól függ ki ítéli meg. A One Piece, Naruto és Bleach úgy van emlegetve fórumokon, mint a nagy három, és ilyen sorrendben is. Viszont ha értékeléseket nézel,akk azokon a Naruto sokkal gyengébb.
Sztem a sima az a fillereket leszámítva nagyon jó volt. A Shippuuden pedig ahogy közeledik a végéhez, úgy egyre szarabb.
Azért nem tetszik az embereknek a naruto, mivel fillérek voltak benne, és mint minden hosszú sorozattot az ember megun. Én a sima narutot elkezdtem megnézni, végignéztem, shippuudent, pedig nem néztem, vagyis 2 év kihagyás után kezdtem el. Szerintem a sima a 150. részig volt nagyon jó, onnan meg kezdett unalmassá válni. A Shippuudent eleinte mindenki szerette, véleményekből itélek, és talán ez volt az az egyetlen anime, amit nem csak animések néztek. Gondolok itt magamra, és sok-sok ismerősömre, akik azt mondták, és még mai napig is azt mondják hogy a nekik nagyon tetszett. Megmondom öszintén hogy az One Price meg számomra értékelhetetlen, már csak a grafikájából kiindulva, szoval ezek izlések és pofonok, Nekem a Naruto mindig is toppos anime marad, mivel ez az az anime amiatt elkezdtem nézegetni animéket, bár nem viszem túlzásba, de nézegetem őket. Aki meg azt mondja hogy "szar" az elmebeteg. Hogy mondhatják rá az emberek hogy szar, amikor biztos vagyok benne hogy hülyegyerek koruk óta nézik azt, ha valakinek nem tetszik akkor ne nézze, de most azért nézni, hogy azt le tudjam fikázni... hát nem is tudom nekem ez gusztustalan, aki meg nem is nézni de azt mondja rá hogy szar az meg ugyan olyan kisgyerek aki a youtube-osok videoira mondja hogy rossz, úgy hogy szerencsétlen gyereknek a videója 3 perces, és 15mp múlva meg már adja neki a dislikot.
Ui.: Véleményem szerint tehát a naruto egy élmény volt, és most is az számora, a shippuudent, és a simát is ugyan úgy szeretem. És szerintem benne van a Top 50 anime között.
Nehéz megítélni, főleg hogy sok Naruto fan nem néz, látott sok más animét, Naruto is annak köszönheti népszerűségét, hogy már 15 éve fut és sok nyelvre leszinkronizálták, animét mangát is.
Én már sok tíz animét láttam és így nálam kb. 15. helyen van.
Azért ha belegondolunk ennyi idő alatt már rég ki lehetett volna fejteni egy normális történetet, Naruto, Bleach , One Peace mind a karakterek erejének fejlődésére építi alapvetően a történetet, és mint ilyen shounden az egész "viszonylag" sablonos, meg van a "receptje" úgymond.
Ennek köszönhetően a történet eléggé lienális.
Ez legjobban a Bleach-en látszik, amit még a manga írója is elismert.
Összességében: Volt idő, hogy Narutot sokkal jobbnak tartottam mint most, de anime eléggé trehány, sok a filler, feleslegesen elhúzták, és bizonyos fokig lineáris is. Nálam max. 15 helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!