A látvány szép csak a 3D-s átváltozás... A másik Usagi hangja. Engem idegesít.
2014. júl. 19. 21:38
3/9 anonim válasza:
És még valami. A zenék jók csak a régi jobb volt.
2014. júl. 19. 22:17
4/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. :) Az átváltozások tényleg elég bénák, de ezt szerintem később úgyis javítani szokták, mint minden más sorozatnál. Nekem a zenék is bejönnek.
2014. júl. 27. 22:29
5/9 bajcsi89 válasza:
Hát nem azt mondom hogy szar,de mivel akkor ment amikor gyerekek voltunk nyilván jobb az eredti mint ez szerintem szinte ugyan az mint az eredti de azért látszik hogy koppintva van sokal élvezetes az eredeti mint ez a modern változat szerintem szar.. inkább folytatást kellet volna csinálni mint el rontani az eredeti szereplöket.. mivel az már Classikusok közé tartozik
Jah és aki jobban imádja ezt mint az eredtitt akkor nem igazán szereti Sailor moont :), mivel minden más a törénet az maga ugyan az de viszont a szereplök nem szerintem az eredti jobb,mivel ö már örök emlék marad+ régebben szebben ki emeték és rajzolták a szereplöket ...
2015. febr. 25. 01:41
6/9 bajcsi89 válasza:
És még annyi szerintem úgyse tudják olyanná varázsolni mint az eredti rajz mivel ha megnézitek nagyon sok érzelem van benne főleg a szemükbe tükrözi lehet ez modernebb de a varázst ami az eredtibe van nem hozza visza,mivel abba bele adtak mindent ebbe meg annyira nem :) leeht kiegészti a a Mangát és látványosabb de nem lesz ugyan olyan mint az eredeti amin lehet látni hogy ... :)
2015. febr. 25. 02:05
7/9 anonim válasza:
a 2014-es változat mangahű, szóval, ha eredetiségről beszélünk, akkor ez az eredeti
a 92-es animében rengeteg dolgot megváltoztattak
az új animében ténylegesen a valódi történet van előtérben, sokkal komolyabban előadva
a régi inkább 14 éveseknek készült, a mostani viszont az idősebb korosztályt is eléri
2015. febr. 25. 09:09
8/9 anonim válasza:
ahogy írtam, nem csak a történet mangahű, hanem a rajzolás is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!