Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a vélemény a Btoom! Című...

Mi a vélemény a Btoom! Című animéről?

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy elkezdem, de nem vagyok biztos benne, mert eddig vegyes véleményeket olvastam. Volt olyan aki nagyon dicsérte, de olyan is aki nagyon nem...
2014. ápr. 16. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted a túlélő cuccokat ne hagyd ki. De szerény véleményem szerint sajnos erősen besüllyedt, nem egyszer a fanservicere fókuszáltak, és igazából az egész anime a legvégén az utolsó képkockáknál lett a legérdekesebb, ráadásul jóformán a története sincsen, legalább is bele rakva az első évadba.
2014. ápr. 17. 01:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon dícsérem.

Az benne a jó, hogy nem csak maga a túlélés van a középpontban, hanem a főszereplő (Ryota) korábbi életébe is bepillantást nyerhetünk, és ezt a kettőt szinte tökéletesen vegyítik. A karakterfejlődés, grafika, párbeszédek is elég jók. A fanservice meg nem olyan sok, hogy ne lehessen elviselni egy lánynak :)

Szóval szerintem nézd meg egybe azt a 12 részt, garantálom hogy nem bánod meg. Akár kezdő animének is tökéletes.

2014. ápr. 17. 10:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem nekikezdek:) Köszönöm a válaszokat^^
2014. ápr. 17. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:

"Az benne a jó, hogy nem csak maga a túlélés van a középpontban, hanem a főszereplő (Ryota) korábbi életébe is bepillantást nyerhetünk, és ezt a kettőt szinte tökéletesen vegyítik. A karakterfejlődés, grafika, párbeszédek is elég jók."

Ne haragudj de egy túlélő cucctól ez a minimum!

Abban viszont egyetértek hogy kezdő animének megteszi!

2014. ápr. 17. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszer látni kell.

Egész jó túlélő anime. Egy 2.évad azért nem ártana neki.

2014. ápr. 18. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!