Melyik a komolyabb anime?
Úgy értem aminek tényleg van egy tanulsága,a drámai pillanatok nagyon jók,a "háborúk" látványokas...
Naruto,One Piece,Bleach,Fairy Tail,Dragon Ball,
(direkt a leghosszabb és leghíresebb animek-ról kérdeztem)
Ezek shounenek, a seinen animék a komolyabbak.
Shounen animék közül szerintem a D.Gray-man a legjobb.
Ha a fentiek közül szeretnél dönteni, akkor talán a Bleach.
Seinen animék közül pedig a Code Geass (2 évados, összesen 50 rész), illetve a Psycho-Pass (22 rész, idén elméletileg jön a második évad) az, amit ajánlani tudnék. Ezek azonban nem a harcokra épülnek, hanem a szereplőkre, a történetre, a mondanivalóra. Ami inkább harcosabb a kettő közül, az a Code Geass (óriásrobotok, mecha anime), de itt is inkább a logika számít.
Ha komolyabb művet szeretnél nézni, akkor ezt a kettőt ajánlanám.
Fairy Tail az vicces de nem annyira szomorú.
Tanúlsággal, sok viccel, szomorú pillanatokal rendelkezik a Fullmetal Alchemist (brotherhood).
Kedves hetedik válaszoló és kedves kérdező!
A(z) One Piece egy olyan anime amiből ha végignézel úgy ötszáz részt máris át tudod érezni még az erős jellemű emberek hihetetlen nehézségeit az életben, egy olyan világban amely pontosan közvetíti a társadalom és annak felsőbb vezetői milyen sok igazságtalanságot követnek el, annak ellenére, hogy ők az "abszolút igazság".Ha szereted az olyan animéket amikben a főszereplő nem csak úgy nehézségeitől összeroskadva fekszik/ül valahol, hanem az őt ért sérelmeken és fájdalmon túllépve képes pozitívan élni és egy célért küzdeni tovább miközben személyiségébe építi a történteket akkor ez az anime a tökéletes számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!