Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Elkeztem One Piece-t nézni,...

Elkeztem One Piece-t nézni, az első harminc részig jutottam és ott nagyon meguntam, hol kezdjem el nézni, hol indulnak be az események?

Figyelt kérdés
A barátom nézi, én mondtam neki, hogy az elsőharminc után meguntam mire azt mondta, hogy azt úgy ugorjam át. De mégis hol kezdjem el nézni, hogy semmiből se maradjak ki és azért mégse legyen halál unalmas?

2014. jún. 27. 10:13
1 2
 11/11 TomLion ***** válasza:
Fura, engemet már az első 5 epizód meggyőzött arról, hogy meg kell nézni ezt a sorozatot és az első 50 rész (East Blue Saga) egyike a legjobb fejezeteknek és az Arlong Park Arc pedig a Top 3 legjobb fejezeteknek benne van nálam. Azok az érzelmek, amik itt kitörtek felfoghatatlan volt és majdnem megkönnyeztem 1-2 jeleneten. :)
2014. nov. 8. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!