Elkeztem One Piece-t nézni, az első harminc részig jutottam és ott nagyon meguntam, hol kezdjem el nézni, hol indulnak be az események?
Egyébként nagyon jó a one piece megéri az elejét végig szenvedni!:)
Már mind egy megnézted a nagyon rongy részeket, innen már csak jobb lesz, ha be érnek grand line-ra onnantól már nincs megállás!:)
Én is animenézéssel kezdtem és egyszerűen nem ment. Nekem is mondták ugorjam át, de nem akartam lemaradni semmiről. Mindenki annyira imádta, tudtam hogy nem szabad feladnom. A mangát kezdtem el olvasni, aztán Arlong Arc-nál azt gondoltam, hogy jé ez menő. Aztán már végem is volt. Később visszamentem anime-ra, de a mangát jobban szeretem.
Olvasd a mangát, az gyorsabb. Aztán úgyis megszereted.
Még anno én is el kezdtem nézni, nagyon nem tetszett kb. 20-30 részig láttam és számomra borzalmasan unalmas és el vont volt, majd olvasgattam és szintén nekem is irogatták, hogy "húú most fog be indulni majd a történet", mondom rendben, kap egy esélyt folytattam, már valahol a 60-70 résznél jártam és még mindig untam, akkor jöttek az újabb válaszok "húúú majd 100. résztől fog be indulni, onnantól lesz jó", hát el 120. részig néztem és tovább nem bírtam, fel adtam. Nekem nem tetszett, csak az időmet vesztegettem.
Szerintem, ha valaki el kezdi nézni és egy 20-30 részt már látott és nem tetszik neki, nem érdemes folytatnia még tovább, mert kicsi a valószínűsége, hogy később fog.
Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Mielőtt jönnének a fanok védeni az animét illetve engem támadni, nem azt mondtam, hogy a one piece szar, csak nekem szar, ettől másnak tetszhet és nézheti, csak nekem nem jött be.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!