Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen Animéket lenne érdemes...

Milyen Animéket lenne érdemes megnéznem a nyár folyamán?

Figyelt kérdés
A nyár szokás szerint átlagos lesz. Se nyaralás, se fesztiválozás. Otthon punnyadás az elviselhetetlenül meleg szobában. Ezt maximum pár barátos program fogja megszakítani 2 hetente párszor. Így hát hogy ne csak unatkozzak elterveztem hogy ezt a nyarat akkor a sorozatoknak és Animéknek szentelem. (Na meg persze pár videó játéknak, de az mellékes.) Így hát szeretnék tanácsokat kérni tapasztalatok alapján, mely Animéket lenne érdemes megtekintenem. Eddig még úgy istenigazából egy animét sem láttam teljes értékűen, csak szeretem az Anime világát így külsőleg, na meg persze kiskoromba elég sokat lógtam az Animax előtt, amit a szülők nem is néztek jó szemmel, így 1 év Animézés után ki is kapcsoltatták a kábel TV-t anno, mondván "rossz hatással vannak rám ezek a kínai szarok". Azóta valami oknál fogva nem is tértem vissza a témához. De itt az ideje! Válaszokat előre is köszönöm!

2014. jún. 23. 02:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Yu Yu hakusho
2014. jún. 24. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!