Milyen Animéket lenne érdemes megnéznem a nyár folyamán?
És milyen típusút keresel? Van horror, romantikus, piece of life, krimi, sci-fi, thriller, fantasy, nyomozós, sport....
Egyébként:
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Neon Genesis Evangelion
Death Note
Angel Beats!
Code Geass
Code Geass R2
AnoHana
Kuroko no Basket
Kuroko no Basket 2. évad
Another!
Lovely Complex
Magi: The Labyrinth of Magic
Magi: The Kingdom of Magic
Detective Conan
Elfen Lied
STEINS;GATE
Deadman Wonderland
Shingeki no Kyojin
Mirai Nikki
Darker than Black
Ghost in the Shell
Ouran Highschool Host Club
Highschool of the Dead
Toradora!
One Piece
Durarara!
Wolf's Rain
Kaichou wa Maid-sama
Claymore
Sword Art Online
Vampire Knight
Soul Eater
Ao no Exorcist
Baccano!
Shiki
Black Lagoon
Full Metal Panic!
Full Metal Panic! The second raid
Noragami
Tengen Toppa Gurren-Lagann
Ezek jutottak eszembe. Majd szólj ha végeztél velük, írok többet is. ^^
Ha az előző kommentelő által ajánlotakkal végeztél, akkor itt egy honlap, néz szét, hogy melyik története tetszik igazán :)
www.animeaddicts.hu
(Oh és slice of life nem piece of life, bocsi csak viszket a kezem ha valaki rosszul írja, elnézést :3)
én nagyon ajánlom neked:
-soul eater
-lovely complex
-blood lad
-mekakucity actors(most töltik fel)
-
kezdésnek ben-to, deathnote vagy narutót ajánlom, sword art online, accel word, fullmetal alchemist izgalmas és jó animék, de ha szereted az ecchiket high school dxd, akkikan, dakara boku wa h ga dekinai, seikon no qwaser, sekirei, elfen lied, b gata h kei
most random ennyi jutott az eszembe, de ahogy a 2. is írta nézegesd az animeaddicts oldalát... ;-)
Szia! :D
Hasonló cipőben voltam, mint te (mármint azzal, hogy nyáron mit csináljak, persze dolgozom,de így is rengeteg a szabadidőm. :D)
Hát én az ecchi kedvelője vagyok.
Ecchi jelentése ha nem vagy vele tisztába mit jelent:
Szó konkrét jelentése "illetlen", "buja" .
Anime-manga fogalomkörben olyan művek jelzője, melyek enyhe, általában humoros körítésű szexuális helyzeteket, utalásokat tartalmaznak.
Összeszedtem egy pár megnézendő animét.
Leírnám előszöris azokat az ecchiket, amiket már láttam.
-Zero no Tsukaima mind a 4 évada: fantasy, kaland ecchiről lenne szó, humoros, és egy remek anime, mostanában kezdtem el és az utolsó évadnál tartok eddig nem csalódtam benne csak ajánlani tudom. Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Kore wa Zombie Desu ka?: ez is szintén ecchi, nagyon vicces, és humoros történet, enyhe drámaisággal fűszerezve. Dióhélyban, [link]
itt olvashatsz róla.
Rosario To Vampire : ecchi, jó történet, humoros, nekem nagyon tetszett. Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
High School DxD : kőkemény ecchi, brutál, de tényleg, de sokan a legjobb ecchinek tartják, természetesen jó történet, és kellőképp humoros és komoly is tud lenni.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Sekirei : ecchi, jó kis történet, a grafika eleinte furcsának tűnik (nem azt mondtam hogy nem jó csak nem megszokott ami nekem tetszett) de elenyésző.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Dakara Boku wa, H ga Dekinai : ecchi, remek történet, nekem kiváltképpen tetszett, természetesen humoros és jótörténet egykis drámával fűszerezve igazi ínyenc, én csak anánlani tudom.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
IS Infinite Stratos : ecchi, nekem bejött, szerintem elég jó kis anime.
(Legelső ecchim amit láttam)
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Ichiban Ushiro no Daimaou : szintén ecchi, fantasy csak ajánlani tudom.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Strike the Blood : ecchi, vámpíros kombó, egy kicsit másképp, érdemes megnézni. története kicsit furcsa, mivel 4 részes epizodokból épül fel többnyire. De egymásra épülnek az epizodok.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Ezeket tervezem megnézni:
Asura Cryin`
shakugan no shana
Oda Nobuna no Yabou
To Aru Majutsu no Index
Baka to Test to Shoukanjuu
Astarotte no Omocha!
Kaze no Stigma
Girls Bravo - First Season
Asu no Yoichi!
Haiyore! Nyaruko-san
Freezing
Cube x Cursed x Curious
(Ezeket akkor ajánlom ha tetszenek az ecchik, ha nem akkor ne is foglalkozz velük.)
Most írnák olyan animéket, amik nem ecchik.
Ezek nagyon tetszettek nekem,
Kevert stílus, tehát akcó, horror, fantasy, dráma és egyéb falánkságok.
Sword Art Online
Log Horizon
Shingeki no Kyojin/Attack on Titan
Btooom!
Elfen Lied
Angel Beat
Gantz
Mirai Nikki
És pár klasszikus amik jóval hosszabbak a többinél:
Naruto
( az én eggyik személyes kedvencem, a 2. évad még mindig tart)
Fairy Tail
(Erről nem tudok véleményt mondani, testvérem nézi, és
nagyon tetszik neki)
Ez az összes anime amit néztem, (pontosabban amit én és a testvérem néztünk amióta animéket nézünk azaz 2 év termése)szerintem ez kifog tartani még télre is mire megnézed őket.
Remélem tudtam segíteni! :)
(Előző vagyok! :D)
Jajj, elfelejtettem írni hogy némelyik elég korhatáros, ha fiatalabb vagy előszőr nézegess véleményeket, képeket, mivel némelyik 16+, sőt 18+-os besorolást is kaphatja, és a történetet sem biztos hogy megértheted.
Hát igen, nekem is volt h szüleim neheztelték hogy animét nézek, mivel kiskoromban mint fiúk veszekedtünk és volt hogy megütögettük egymást, de nem lett belőle semmi probléma, és ezt annak tudósították be hogy animét nézek ez az Inujasa volt elnézést hogy ilyen parasztiasan írom le, de szerintem most nem ez a lényeg. Ha lesz gyerekem, (remélem lesz :DDDDDDDDDDDD) nem fogom megtíltani h animét nézzen, persze ha az nem egy elfen lied kaliberű anime.
Megvan a korosztályakhoz való anime, amit nyugodtan lehet nézni, de ha te is ilyet néztél kiskorodban (amit kétlek) megtudom érteni a szülőket.
Ezt csak így mellékesnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!