Milyen sorozat A hős legendája? Érdemes megnézni?
Á nagyon gyenge láttam úgy 10 részt, de csak ide-oda szaladgálnak az erdőben az abszolút klisé főszereplők és mindig harcolnak valakik ellen.
Technikailag egész színvonalas, de a történet túl egyszerű, számomra szinte élvezhetetlen emiatt.
A legzseniálisabb filmtörténeti alkotás a 37 részes anime sorozat, a Death Note. Azt nézd, lélegzetelállító történet.
Mi lenne ha nem néznél semmit hanem a barátaiddal buliznál elég tartalmas és nincs nyomás rajtad hogy Úristen ez rossz vagy nem ?
Amúgy nagyon meg tudja könnyíteni a válaszadást ha megírod milyen műfajok érdekelnek még ezen kívül.
Szia!
A hős legendáját szeretni fogod, ha szereted a fantasy filmek, mesék, egy kicsit a középkor keveredését, a varázslókat, varázslatos tárgyakat.
Ha megnéznéd, itt van egy oldal, ahol mindkét évadot megtudod nézni magyarul:
mozicsillag
Csak írd a keresőjébe a sorozat nevét, de ha elindítod valamelyiket, akkor fél percet várnod kell, ha nem vagy regisztrálva.
Értelemszerűen azt a linket nyisd majd meg a második évadnál, amelyik végén ott van, hogy HUN.
Egyébként én már végignéztem mindkét évadot és imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!