Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismertek jó filmeket és...

Ismertek jó filmeket és sorozatokat?

Figyelt kérdés
Leginkább fantasy kategóriában kellenének. Sorozatok hasonlóak a Merlin kalandjaihoz és a Hős legendájához, tehát ilyen mágikus filmek és sorozatok kellenek. Filmek pl: Eragon. Nagyon szeretem a sárkányos, mágikus filmeket, sorozatok. Előre köszönöm a válaszokat.

2012. máj. 6. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Sorozat:

Game of Thrones

Ez sem annyira fantasy, mint pl. a Legend of the Seeker, de ez a legjobb ebben a kategóriában.

Még Supernatural, The Lost Room, Misfits, Heroes, bár ezek nem fantasy-k, csak épp vannak benne szupererők/természetfeletti lények.

2012. máj. 6. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és helyedben nem szinkronosan nézném ezeket, a szinkron mindent elront.
2012. máj. 6. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Tud jó lenni a szinkron, de ha egyszer az eredetivel sokszor jobb... mondjuk melgibson magyar hangja jobb mint az eredeti, nagyon vékony... de ez ritka kivétel :-)

Én most az El Barco, A Bárka, mind a két évadát daráltam le, ejnye, vizsga időszakban. :-D

A világvégéről szól.

Nagyon aranyos tipikus spanyol ajkú széria, kicsit amcsi sorozatokat imitáló, de egyébként üdítően nem amerikai és eredeti sorozat, és nagyon igényes. Kedves optimizmusa és viszonylag(!!!) erős realitása van. Természetesen van benne egy háziasszony, egy mogorva nagybácsi, egy hatéves kislány, egy apafigura kapitány, egy rossz arcú cimbora, meg egy fogyi, természetesen a hajó legszebb lánya a füszereplő akinek egy csibész hapsija van, milyen meglepő. Ahhoz képest hogy spanyol elég lazán veszik a pap szerepét a világvége után.

Nagyon vicces a mediterrán természet az epizódok hosszúságán is megmutatkozik. Volt olyan epizód ami 1:15 idejű volt mikor a következő rész pedig 1:35. Mikor megszoktam, hogy az amcsiknál max 2 perces eltérések vannak.

Spanyol, sok a lelkizés és a férfias könnyezés, de spanyolok, jól áll nekik, az amcsi színészek nem tudnak hitelesen sírni a kamerába.

Az első rész nem jó, de én a következőt már szerettem. Ja és a bárkát még a világ vége után is támogatja a régebbi, piros cimkés kóla márka :-D Az valahogy nem akar elfogyni a második évadban sem :-D Tehát folyik a product placement ezerrel.

Nekem tetszett, kicsit lassú, az a történés mennyiség amit az amcsik 45 percbe sűrítenek itt kb másfél órában van széthúzva, időnként olvastam mást is közben, de én ezt is az előnyére írom, ezzel sem amerikai :-)

bocsi a dömpingért, szerintem nagyon aranyos sorozat, én ajánlom. :-)

2012. máj. 6. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!