Soha nem értettem mi értelme van egy Mondoconnak?
" Leírtam kb minden kommentemben neked ,hogy mi a bajom."
Valóban? Na, akkor lássuk, milyen zseniálisan logikus érveket kaptam.
"Magyarázatot kértem nem pedig oltogatást...."
Én ebben nem láttam semmilyen konkrét indokot. Hol volt az oltogatás abban, amit írtam? Nekem támadtál ok nélkül. Talán az sérti az egódat, hogy te is szoktál buliban fetrengeni a saját hányásodban, és más ezt nem tartja értelmes tevékenységnek? Mert akkor elárulnám, hogy a legelső mondatot példának szántam arra, hogy mi mindenben különböznek az emberek: valakinek az animecon a szórakozás, valakinek meg a bulizás, és az emberek nem feltétlenül értik egymás szokásait ilyen téren. Nagyon művelt lehetsz tényleg, ha ebből neked az jött le, hogy oltogatni akartalak. Vagy esetleg az a gond, hogy nem pakoltam tele a válaszomat szmájlikkal?
"Szerintem meg nagyon kultúrálatlan és egyben flegma személyiség vagy. Kérdeztem valamit te pedig egy tudatlan idiótának állítasz be. Az ilyen ebereket kéne jól megnevelni ,hogy embertársa felé tiszteletet diktáljon!"
Személyeskedés az elejétől a végéig, nulla érveléssel. Áruld már el nekem, ki és mikor nevezett téged tudatlan idiótának? Csak mutass rá arra a sorra, amelyik alapján úgy érzed, hogy én téged így állítottalak be. Egy rossz szót se szóltam rólad, erre elkezdesz sértegetni, és még te beszélsz tiszteletről?
"Várj ez a válasz most nagyon keszekusza kezdesz eltérni a témától. Te neked am ez ilyen hobbi ,hogy megkérdezek valamit és alá te leírod ,hogy milyen értelmetlen vagyok. Nem véletlenül sem a kérdésemre válaszolnál. Inkább mondod a magadét. Tipikus: Troll. Moderáld magadat érd el azt a szintet ,hogy megérthesd ennek az oldalnak a szerepét kifejezhetném úgy is ,hogy művelődj. Aztán majd beszélgethetünk az élet nagy dolgairól ,de addig csak egy kis tudatlan leszel aki mindenkinek púp a hátán!"
Még több személyeskedés és kioktatás, érvelés még mindig sehol. Továbbra is hiába kerestem, hol neveztelek téged értelmetlennek. Troll lennék? Válaszoltam egy kérdésre normális hangnemben, ami neked valamiért "oltogatás" volt, csak azt nem tudom, miért. Szerintem te magad sem tudod, különben már leírtad volna mellébeszélés nélkül. Megértem, hogy valahol le kell vezetni az iskolai stresszt, de inkább keress egy hobbit, sportolj, írj, olvass, vagy akármi.
Az írásképről és a fogalmazásról pedig inkább ne beszélj, amíg ennyi helyesírási hibád van, helytelenül használsz magyar kifejezéseket, és nem tudod tisztességesen kitenni az írásjeleket sem.
Mindenkinek más a hobbija, az érdeklődése. Van akit az tesz boldoggá, hogy részegre issza magát meg bulizik hétvégén, valakit az, ha elmegy horgászni és élvezi a természet nyugalmát, van akit pedig az, ha cosplayezik.
Én régóta cosplayelek, és nem azért teszem, mert olyan nagyon sok értelme van. Ha mindenben az értelmet keresném, akkor valószínűleg unalmas és egyhangú életem lenne. A cosplay egy kreatív és élvezetes hobbi, és nincs jobb érzés annál, mint amikor a hozzád hasonló rajongók felismernek és megdícsérik a jelmezedet (ráadásul a nem anime/manga-fan "közembereknek" is nagyon szokott tetszeni, mert látványos).
Nem tudom, te milyen cosplayeket nézegettél eddig, de én rengeteg olyan cosplayert láttam már, aki kiköpött mása az általa választott karakternek. Ehhez is ugyanúgy kell egy kis képzelőerő, mint bármi máshoz. Amikor egy cosplayert nézel, nyilván nem várhatod el tőle, hogy úgy nézzen ki, mint egy 2D-ben rajzolt karakter (főleg, hogy mindenkinek megvan a maga verziója arról, melyik kari hogyan nézne ki); viszont sokszor azt mondhatod rá: "igen, ha ez a szereplő tényleg létezne, el tudom képzelni, hogy így nézne ki".
Egyébként meg a cp nem árt senkinek, ha nem tetszik, ne foglalkozz vele, ne járj conra se. Ennyi! (^_~)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!