Soha nem értettem mi értelme van egy Mondoconnak?
Hát én meg azt nem értem, mi értelme pl. buliba járni és berúgni. Ennek nincs semmilyen logikus magyarázata, csak annyi, hogy különbözőek vagyunk, és mindenkinek más dolgok jönnek be.
2014. jún. 11. 19:52
2/18 A kérdező kommentje:
Magyarázatot kértem nem pedig oltogatást....
Ha szerinted ez oltogatás, akkor itt csak azt fogsz kapni.
2014. jún. 11. 20:01
4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nagyon kultúrálatlan és egyben flegma személyiség vagy. Kérdeztem valamit te pedig egy tudatlan idiótának állítasz be. Az ilyen ebereket kéne jól megnevelni ,hogy embertársa felé tiszteletet diktáljon!
Miért baj ha cosplayezni akarnak néhányan?Különben szerintem nagyon jó az amikor valaki saját maga készíti el és utána felveszi azt a ruhát és kimegy conra.A con pedig nem csak ismerkedésről szól hanem hogy megtudj nézni, kitudj próbálni olyan dolgokat amit eddig még nem tettél/nem tudtál.Meg szerintem az a jó a cosplayben hogy akik beöltöznek egy anime szereplőnek olyan mintha életre kelt volna a szereplő és ott állna veled szembe.
2014. jún. 11. 20:16
Első vagyok. Szóval ha te nem érted, mi a baj a mondoconnal, akkor tök normális vagy, de ha én nem értem, mi a baj az ivászattal, akkor flegma vagyok és tudatlan? Bocs, de ezen nevetnem kell.
2014. jún. 11. 20:45
Röviden és tömören: Szórakoztató. Ez ugyanolyan mint pl. bulizni menni, vagy rajzolni, stb.
2014. jún. 11. 20:51
8/18 A kérdező kommentje:
1. Kommentelőnek:
Várj ez a válasz most nagyon keszekusza kezdesz eltérni a témától. Te neked am ez ilyen hobbi ,hogy megkérdezek valamit és alá te leírod ,hogy milyen értelmetlen vagyok. Nem véletlenül sem a kérdésemre válaszolnál. Inkább mondod a magadét. Tipikus: Troll. Moderáld magadat érd el azt a szintet ,hogy megérthesd ennek az oldalnak a szerepét kifejezhetném úgy is ,hogy művelődj. Aztán majd beszélgethetünk az élet nagy dolgairól ,de addig csak egy kis tudatlan leszel aki mindenkinek púp a hátán!
9/18 A kérdező kommentje:
2. kommentelő: köszi a választ =)
Valaki fest, valaki rajzol, valaki cosplayt készít, nagyon sok befektetett munka van egy cosplayel, vehetjük hobbinak. De ez több annál, és nem is a rajzolt karakter a fontos, hanem a ruháj a kiegészítői..Én se értettem még 2 éve egy rohadt nehéz cosplayt választottam első cosplaynek. :D
De megcsinálltam és büszke vagyok magamra, hogy csak az én munkám van benne képes voltam ilyesmire. Nem piára meg bulira költöttem a pénzem hanem a cp-re! :)
2014. jún. 11. 20:56
Kapcsolódó kérdések: