Adnátok érveket a One Piece ellen és mellett?
Ellene: akik nem olvasták manga formában már az elejétől, azok számára döcögősen indul, unalmas tűnik az elején az anime. Illetve későbbi részeknek elég nagy része elmegy az intróval és annak a bemutatásával,h mi történt az előző részekben.
Mellette: alig vannak filler epizódok, és ha van az is max. 3 részes, nem úgy mint pl. a Narutóban vagy Bleach,h 20 részeken át filler van. Egy kb. végtelen történet, amiben bár van 1-2 unalmasabb arc, mindvégig élvezhető jó harcokkal és poénokkal, illetve váratlan fordulatokkal.
Nekem is sokáig tartott elkezdeni.. Animében félbe is hagytam a 3. rész után..
De elkezdtem mangában és azóta benne van a top 3-ban! :DD
Igen :'D
Az utóbbi 2 fejezet engem is megnevettetett. Először Usopp 5 csillaggal, utána Luffy reakciója Pica hangját hallva :D
Oda mindig híres emberekről mintázza karaktereit.
Valami oldalon le vannak írva a nevek, emlékszem az admirálisok mind japán színészekről vannak.
Pica meg szerintem Brock Lesnarról van mintázva.
Utolsó: Nem tudom minek spoilerezni. A legjobb ha magadnak fedezi fel a sztorit szép sorjában.
Kérdező:
Képzeld én is pont eddig jutottam anime-ban és abbahagytam!! :D Alig bírtam nézni, nem kötött le egyáltalán. A barátom unszolására adtam neki még egy esélyt később, de most mangaolvasással álltam neki. Sokáig tartott, de csak sikerült megszeretnem. (jóval a darabolt kalóz után, szóval nem szabad feladnod) Onnan meg már végem volt, mert nagyon megszerettem. Az író zseniális. Komolyan adj neki még egy esélyt, mert egy nagyon jó dologról maradsz le. Az összes shounen manga között ez a legjobb. Ne add fel, fuss neki újra!
Mellett : mert jó
Ellen : ... Ha nem nézed meg az összes részt levadászlak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!