Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez most mi? Most akkor ki...

Ez most mi? Most akkor ki volt az első Avatar? Wan vagy Nubia? (Avatar - Aang legendája/Korra legendája)

Figyelt kérdés

Találtam két weboldalt. Az egyiken fel van sorolva az összes Avatar, de itt az első Avatar nem Wan, hanem Nubia. What??

[link]

Ezen pedig még képek is vannak róluk o.O És valami történet is van hozzájuk írva, de nem értem, mivel nem tudok angolul, ezért nem is vágom, hogy mostan hogyan van ez az egész

[link]

2014. ápr. 21. 22:24
 1/7 A kérdező kommentje:

És különben is honnan tudják az összes Avatar nevét?

Amúgy meg egy helyen elírtam:

"mostan"=most* xD

2014. ápr. 21. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem csak fanart, tuti, hogy Wan volt az első, a többi kamu.
2014. ápr. 21. 23:59
 3/7 A kérdező kommentje:
És azt a sok információt, hogy kik volt az összes avatarok meg azokat a képeket az első néhányról honnan szedték?
2014. ápr. 22. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Wan volt az első avatar :) Korra legendájának második könyvében két részt is a történetének szenteltek (hogyan lett avatar, hogyan tett rendet a szellemek és emberek között, stb...)

Egyébként egy kis érdekesség: Wan = One = 1 (kiejtésben ugyanaz a kettő)

2014. ápr. 22. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudom, tudom...

Láttam az Aang legendáját és Korra legendáját is az összes részét.

De akkor valaki azt mondja meg nekem, hogy "mi ez" a két oldal itt, honnan szedték ezeket az információkat??

Nameg ott vannak róluk a képek...furcsa ez nekem.

2014. ápr. 22. 22:12
 6/7 Krisipoke ***** válasza:
100%

A Wan tízezret ios jelent kínaiul, és ugye Wan 10 000 évvel Korra előtt élt. :)

A többi, ami ott van, kitalált nagyrészt. Wan, Yangchen, Kuruk, Kyoshi, Roku, Aang, és Korra kivételével az összeset csak kitalálták, oda is van írva. Ezek egyszerű fanficek, azaz néhány ember kitalált történeteket, amit leírt. Nem hivatalosak.

2014. ápr. 22. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez egy rajongói teória, amit a művész még a Korra legendája előtt készített, amikor nem volt hivatalos infó az avatárciklus kezdetéről. Azóta viszont jött Wan, és a kánon infók, ezzel megcáfolva a dolgot :)
2019. jan. 25. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!