Avatar Aang legendája/Korra legendájában szerintetek mi a levegőidomítás különleges formája?
Figyelt kérdés
Ugye a földnek - fém
víznek - vér, gyógyítás
tűznek - villám, kék láng
levegő - ???
Mi lehet a levegőnek én még esetleg arra gondoltam, hogy a tárgyak mozgatása...szerintetek? :D
2014. ápr. 6. 22:26
31/38 A kérdező kommentje:
el is kezdem
2014. júl. 26. 21:57
32/38 anonim válasza:
Nézd csak. Nagyon jó lett a 3. évad. Már a 8. részig van meg. :)
33/38 Krisipoke válasza:
A levegőnek még különleges formája ugye a lélek kivetítése, a la Jinora.
34/38 A kérdező kommentje:
Jaja, ahogy korábban is írták már a levegőnek szerintem is ez a nagy spirituális képesség a különsleges formája pl: kiszáll a testéből stb.
Na meg szerintem a tárgyak mozgatása...
5. résznél tartok eddig nagyon tetszik :D a 3. évad
2014. júl. 27. 13:47
35/38 A kérdező kommentje:
Azta! Találtam egy érdekes képet a neten:
Lehetséges ez?
Levegő különleges - hang
Na ezen meglepődtem! :-o
2014. aug. 14. 21:57
36/38 anonim válasza:
a láva a fölidomárokhoz tartozik, látszik hogy senki sem tudja miről beszél, nem látátok Gazant?
37/38 Krisipoke válasza:
Utolsó: A későbbi hozzászólásokban róla volt szó, a régebbiek meg még azelőttiek, hogy ment volna a harmadik évad.
38/38 Sokka válasza:
ha engem kérdezel akkor a gázidomítás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!