Avatar Aang legendája/Korra legendájában szerintetek mi a levegőidomítás különleges formája?
Ugye a földnek - fém
víznek - vér, gyógyítás
tűznek - villám, kék láng
levegő - ???
Mi lehet a levegőnek én még esetleg arra gondoltam, hogy a tárgyak mozgatása...szerintetek? :D
vákum - elég brutális, mert cafatokra szétkap mindent és mindenkit ha elég erős.
repülés - logikus lenne, de nem tűnik nagy cuccnak a légnomádok kultúrájában mindenki röpköd össze-vissza.
mérges gázok - ez is elég durva lenne ahhoz, hogy különlegesnek számítson.
teleportálás(szerűség) - a gáznemű anyagok szétoszlanak a térben, szóval ha valaki elpárolog légneműbe, az eltűnik. Ha össze is tudja magát pakolni, akkor tökéletes önvédelem.
Köszi, jöhetnek még a válaszok.
De a víznek a fagyasztás nem különleges. Meg szerintem a gôz sem, mert bárki könnyedén tudja idomítani ôket.
Szerintem a víznek a jég nagyon is az. A kék láng viszont nem.
A tűznek még van a láva is. Meg a földnek a homok.
A levegőt ugye azért nem tudjuk, mert borzalmasan kevés levegőidomárral találkoztunk... gyakorlatilag csak Aang volt, meg a leszármazottai. Meg Gyatso.
Dehát a fagyasztást mindegyik vízidomár könnyedén csinálja, a vért meg nem, meg a gyógyítást.
A homok sem az mert az ugyanolyan mint a szikla csak apróbb darabokban. Még Toph is tudja idomítani.
Meg szerintem a kék láng az igen, mert Azula-n kívül egy tűzidomárt sem látunk akinek kék a lángja ezért is ritka... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!