Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Avatar Aang legendája/Korra...

Avatar Aang legendája/Korra legendájában szerintetek mi a levegőidomítás különleges formája?

Figyelt kérdés

Ugye a földnek - fém

víznek - vér, gyógyítás

tűznek - villám, kék láng

levegő - ???

Mi lehet a levegőnek én még esetleg arra gondoltam, hogy a tárgyak mozgatása...szerintetek? :D

2014. ápr. 6. 22:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Mint a harmadik könyvből is kiderül, a földidomítás különleges képessége a lávaidomítás. A 8. részben minden kétséget kizáróan lávát idomít Ghazan.

A tűzidomítás különleges képessége az elmével való robbantás (lásd: Csillagszóró Bummember vagy P'Li) meg a villám.

2014. júl. 26. 19:25
 22/38 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem a levegőidomítás különleges formája a pajzs. A 3. könyv 8. részben Korra levegőidomítással védi meg Mako-t, Bolin-t, és Asamit egy bazi nagy robbanástól.
2014. júl. 26. 19:30
 23/38 A kérdező kommentje:

A csillagszóró ember egy különleges ember volt, mert a homlok csakrájával robbantott.

Ugyanúgy, mint a Korra legendájában Amon, aki olyan erős vízidomár volt, hogy véridomítással képes volt elvenni bárki erejét.

Ezért ő volt az eddigi legerősebb vízidomár a világon.

2014. júl. 26. 21:24
 24/38 A kérdező kommentje:
De ki az a Ghazan? o.O
2014. júl. 26. 21:24
 25/38 A kérdező kommentje:

Az elmével való robbantás csak egyszer fordul elő, mert eleve már a csillagszóró bummember különleges, tehát ezt annyira nem sorolnám a villám és kék láng közé

Meg ugye a tűznek a hőmérséklet csökkentés( lásd Roku legendája Sozin a lávát átalakítja kővé , mert a hőmérsékletet "kiszipolyozza", de ezt lehet, hogy korábban már írtam :D

2014. júl. 26. 21:28
 26/38 anonim ***** válasza:
Ja és a tűzzel is lehet gyógyítani: [link]
2014. júl. 26. 21:30
 27/38 anonim ***** válasza:

Bocsi, ezek szerint te még nem láttad a 3. könyv részeit. Ghazan egy veszélyes földidomár, aki tud lávát idomítani. :)

Itt újra előfordul a Csillagszóró Bummeberhez hasonló leányzó: P'Li

[link]

P'Li jobb felső

Ghazan jobb alsó

2014. júl. 26. 21:33
 28/38 A kérdező kommentje:

És azok az emberek tényleg tudnak gyógyatani? Mert mikor Korrát "megfertőzte" egy sötét szellem, akkor valami furcsa vízbe tették.

Egyébként azt hittem, hogy Korra legendája 3. könyv még csak az amerikai Nickelodeonon megy.

Fent van valahol neten feliratosan is v mi???? :o :DD

2014. júl. 26. 21:39
 29/38 anonim ***** válasza:
nézzsorozatokat.infón fent van feliratosan, csak keresd ki bal oldalon, hogy Avatár - Korra legendája, majd katt a 3. évadra.:) Jó szórakozást! :)
2014. júl. 26. 21:44
 30/38 A kérdező kommentje:

Ó, köszi!

Ezaz, nagyon vártam már a 3. évadot!! ^^

2014. júl. 26. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!