Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sword Art Online-hoz hasonló...

Sword Art Online-hoz hasonló animék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! SAO-hoz hasonló animéket keresnék.

Köszi :)

2014. márc. 24. 19:18
1 2 3
 21/30 szanomika válasza:
100%

Sao kritikát akarsz?

Mit is mondjak:

Legelőször kezzük a műfajjal amely a sci-fi és a játékbeli fantasy igen kellemes ötvözete.A műfajról annyit hogy bár nem műfajteremtő mégis egyike a legjobban kidolgozott animéknek amit láttam(illetve olvastam mivel ez egy regénysorozat Reki Kawaha tollából)

Grafika:2014-es szemmel nézve láttam már jobbat is(pl a gonzo animék-Kiddy Grade vagy épp a Kaleido star) de nagyon jól visszaadja a könyv hangulatát.

Történet

A sorozat igazán érdekes világot vetít elénk:

És itt kicsit Hunger gamesre veszem a figurát néhány kérdéssel:

SPOILER!!!!!!!

Mit tennél ha:

Bezárnának egy börtönbe ahonnan csak úgy szabadulhatsz ha teljesítesz egy szinte lehetetlen feltételt?

A börtön kulcsa a kezedben lenne csak mégis elérhetetlen távolságra?

Nos körülbelül ilyen feltételek mellett indul el a sao.

a 2. fele is eléggé érdekesre sikerült,viszont amikor már úgy tűnik hogy végre egy kicsi csend van megint beüt a crach.

Zene:Hangulatos,a harcokat igen jól kiemeli,a fiktív játéknak a hangjait is igen jól megszólaltatja.

2014. okt. 21. 19:39
 22/30 szanomika válasza:
nah...elkereszteltem szegény írót...Reki Kawahara
2014. okt. 21. 19:42
 23/30 anonim ***** válasza:
Danmachi.
2015. aug. 5. 14:59
 24/30 firreking120 válasza:

Mindenki kusoljon mert szerintem Nem eppen egy 10 eveseknek valo anime mert az elso evedban ki nyirnak 4000 embert es a masodik evadban is jo par embert kinyirtak

es ha valaki azert tartja 10 eveseknek valo animenek mert egy jatekban jatszodik akkor ne nezzen animeket mert az anime az a japan gyerek mese ugyhogy pofa be

2015. nov. 2. 21:03
 25/30 kriszmacko válasza:

Sziasztok! Lehet KICSIT későn írok.

Kérdezőnek válaszolva:

Ha tetszett a sword art online, akkor javaslom hogy nézd meg a log horizon-t mert ugyan az a koncepció. Játék világ nincs kiút, blah blah... csakhogy itt [SPOILER]... szóval nézd meg ha érdekel :DD

Ha az érzelmi, lelkizős világa tetszett jobban akkor is ajánlom az Angel Beast, vagy esetleg a Black Rock Shooter-t. Bevallom az utóbbinak a lényegét/jelentését kicsit nehéz feldolgozni / kifejteni ha nem láttál még hasonló animéket..

Ha pedig érdekel az általam "KIEMELT" animék neve amit szerintem érdemes lenne megnézni, az a Log Horizon, Owari no Seraph, és a nagy kedvencem a Mirai Nikki.

Válaszolva a többi anime-hangsúj emelés-FAN-nak

1.Szreintem a kérdező nem azt kérdezte hogy mit gondoltok a SAO-ról, SŐT szerintem TELJESEN HIDEGEN HADJA mit érzel...

2.Ha azér jöttél hogy az e-penis-edet mutogasd akkor tudok neked ajánlani egy tökéletes helyet............ (neved pont homo pont com)

3.Ne itt irogassátok hogy jaj te kis 9-10 éves mekkor sz@r vagy stb... ilyeneket eleget látunk ha belépünk a "CSODÁLATOS" MÁJNKRÁFT világába... Persze általában saját magatokat osztogarjátok, mert hát ki írná másra okvetlenül hogy 9-10 éves, ha nem egy olyan 9-10 éves akit folytonos csalódás ér az életben?

4.hogy én is kivegyem a részem az ADOK-KAPOK ból, aki nem rendelkezik a kellő inteligenciával hogy felfogja a jelentését, történetét a sao-nak az szerintem meg se szólaljon, mert azzal csak saját magát ássa el, hogy szépen fejezzem ki magam...

Utószó: a sao megértéséhez maximum szükséges IQ szint egyenlő 70-80-al (ami persze az átlag IQ szint) Magyarul a HÜLYE IS JOBBAN MEGÉRTI MINT TE HA MÉG KI IS OLTOD LOL... xD az utóbbi mondatom értelmét ne keressétek MERT NINCS... :3 ty for reading...

2015. nov. 19. 20:49
 26/30 Doon válasza:
Attol hogy nektek nem tetszet!! Akkor már másnak semm tetszhet ?? szerinttem is jo anime!!!!!!!!!!!
2016. ápr. 14. 05:19
 27/30 A Vér Kötelez válasza:

Szerintem a gantz is ide sorolható,mondjuk az anime befejése rettentően pocsék lett.

(animeaddicts rosszul írja 13rész helyett 26 részes)

2016. máj. 17. 21:46
 28/30 A Vér Kötelez válasza:
Vagy a BTOOM!.
2016. máj. 17. 21:48
 29/30 anonim válasza:
Hunter x hunter
2017. febr. 18. 16:00
 30/30 anonim válasza:

A SAO egyébként alapjáraton nem lenne egy rosz anime, az ötlet jó az első 14 részig.

Az Alo-s és GGO-s részek már nem jók, nagyjából csak azért vannak, hogy legyenek új részek.

2017. nov. 3. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!