Sword Art Online-hoz hasonló animék?
Sziasztok! SAO-hoz hasonló animéket keresnék.
Köszi :)
Ízlések és pofonok...
Ha nem tetszik INKÁBB ne írj róla semmit, mert a végén VALAKIT/VALAKIKET megbántassz!
ui.: kérlek ne írj többet ide mert k**** felidegesítettél...normálisat kérdeztem a KEDVENC animém műfajáról hogy hátha tudtok még ilyet. De mi jön? Egy kritika, amit mindenki lesz***. Ha nem tudsz normálisan válaszolni inkább ne is írj semmit.
Arigatou^^
Enyhén van csak egy hatalmas öniróniája annak amit írtál. Nem tudod egyszerűen elfogadni a negatív véleményt. Nem hinném hogy bárkit megbántanák, mivel aki fan az úgy is az marad. Mindent elárul az hogy nem tudsz mivel lényegében kiállni a "kedvenced" mellett. (<- ez akkor van amikor van egy hypolt anime, és a "fanjaik" 90% nem tudja hogy miért szereti csak megy az árral. Ami megjegyzem abban az esetben nem lenne baj ha NEM NÉZNÉ LE a többi más stílusú anime. Amit te megteszel.) És már megbocsáss, én egy dolgot szidok tény, mert csalódtam benne, erre te jössz a személyeskedéssel?
Amúgy ott van MAL-on a Recommendations, magad is megtudod nézni. (Senkit sem érdekelne? Csak kb 1500 magyar ember olvasta el! )
Műfajról meg mit akarsz tudni? Shounen-Harem. Mert más nem volt. :D
Elég régóta nézek animét. Sok műfajút láttam már.
Sao : Sokan azt írják h agyon hypolt meg 10 éveseknek való. Meg hárem anime. Akik ezeket írják szerintem nem láttk még hárem animét nah mind1...
Amiért tetszett ( és amiért sokan lenézik bár szerintem csak nem értették a lényegét ) :
Maga az a tény h ha meghalsz a játékban a valóságban is.
Reális ábrázolás az is hogy 2 év "bezártság" után inkább a normális életre törekszenek mint h eldobják az életüket.
(Ugye sokaknak ez nem tetszik... de belegondolva a többség ugyan így viselkedne.)
A Főhős hozzá állása h ink egyedül harcol és így nem látja a barátai halálát.
Sokan panaszkodnak a szerelmi szálra. Miért is megtudják indokolni miért volt rossz ?
Ugye mindenki epic csatákat vár és csak felületesen néznek egy animét. Pedig nem csak nézni kellene hanem érteni is amit nézel.
Hárem részét nem értem pedig több hárem animét is láttam de miközben a sao-t néztem fel sem merült bennem h hárem anime. Az lehet h 2-3 lány beleszerettet a főhősbe de nem lógtak a nyakán. Pedig mint tudjuk a hárem animékben ez szokás.
Személy szerint úgy álltam a nézéséhez h semmit nem halottam róla és tetszett. Persze sokan azt mondják azért mert még nem láttam jó animét :D
Top animéim :
Gantz Monster Another Chaos;Head Elfen Lied.
De ezeken kívül szeretem a vígjáték ,hárem,romantikus műfajt is. :)
"Sokan azt írják h agyon hypolt meg 10 éveseknek való. Meg hárem anime. Akik ezeket írják szerintem nem láttk még hárem animét nah mind1... "
Jaja tudom, és mivel nem tetszett ne nézzek több animét, bla bla.. imádom ezt a fajta szöveget a Laikus(abb) anime fanoktól!
Emberek, ki a lófalloszt érdekel? A kérdező ajánlatokat kért, és nem személyes véleményt.
Jön az egyik a kötekedő, e-péniszét hirdető kommentjeivel, többi birka meg követi.
Kérdésre: Nem tudom, hogy az animének pontosan melyik része tetszett, de ha a "másik világ", akkor esetleg ajánlanám a Hunter x Hunter sorozatot (2011-es verzió). Az anime csak egy későbbi történetszála játszódik videojátékban, szerintem egy nagyon jó kis izgalmas, harcos mű a sorozat.
68%
Ki mondta h ne nézz több animét ? :D Honnét olvastad ezt ki ? Én Laikus ?
Te csak követed a trendet ha valakinek tetszett esetleg a Sao egyszerre 10 éves meg -nem láttál még komoly animét-
Hát barátom elég sok animét láttam már.
Attól h neked nem tetszett ne oltogass senkit. Mert ez a 10 éves szint.
Utolsó véleményt szerintem írhat bárki.
Istenem.:DDXDD hát ezek a hozzászólásokxd
Köszi a NORMÁLIS válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!