Ti is utáljátok a fillereket?
Aki igazi animefan az megnézi a filléreket is:)
2014. márc. 21. 22:56
Bleach-t meg a Naruto-t én alapjában régóta nem csípem. Naruto történetileg egy borzalmas és teljesen lebutított katyvas a Pein harc után. A Bleach meg az első 60 rész után csak saját magát ismétli. Amúgy mind két anime esetében full gyér a stúdió, nem tudnak normálisan adaptálni, nagyon gyorsan haladnak. Lásd Mind két fent említett cím legalább 40% fillerből áll. Más animékben tudnak normálisan adaptálni, lást One Piece vagy Fairy Tail. OP 10% alatti fillerel bír, Fairy Tailnak sincs sok, bár az tény hogy az FT elég gyorsan kb 130 rész alatt (fillereket ugye nem beleszámolva) dolgozott fel 300 résznyi mangát, ami nem a legjobb teljesítmény.
Úgy sem fognak már át állni, hiszen a Naruto manga látszólag a végét járja, Kishi is már csak küszködik. A Bleach-t meg tudjuk hogy arc végén vége lesz ugyebár. Anno mikor 6-8 éve elkezdtem követni, nem gondoltam volna hogy ennyire elkapja a Mainstream hullám őket.
2014. márc. 22. 11:18
3/14 A kérdező kommentje:
Hát azért a One Piece is tud erőltetett lenni (fillerek nélkül) :D Mondjuk durván tolják, hogy már többet leadtak belőle, mint amennyit kitesz a 3 Dragon Ball sorozat összesen (és még mindig folytatódik :D). A Naruto sem panaszkodhat, de az el van maradva még egy nyolcvan részecskével (ami több mint 1 évbe fog kerülni, ha megél annyit, mint a One Piece).
az igazi anime fanok mangát olvasnak :)
am én nagyon nem szeretem :(
2014. márc. 22. 14:20
én a falat kaparom tőlük... pláne a Narutonál... most írtó jó részek fognak jönni, de az ,hogy leadnak 5 részt, majd 20 fillert nagyon idegesítő! 1 év alatt a történet színte semmit nem haladt
2014. márc. 22. 14:30
Az a gond hogy ha olvasod a mangákat tudod hogy a Narutoból sok mindent nem lehet már kihozni, viszont a One Piece még borzasztóan hosszú lesz. Már ha azt nézed hogy legalább 10-20 függő szál van a világban, egyre csak jönnek, elvartak utóbbi három évben jó sokat, de szerintem még 600 részt meg fog élni a One Piece, van annyi benne simán.
2014. márc. 22. 16:03
Jaja, a One Piece a felénél tart kb. Egyébként a (sima) Narutoban is voltak jó fillerek, meg a Bleachben se volt mindegyik borzasztó... már ha nem nézzük a 30 részes Miazistennyilaez részeket. A Shippudenből meg tán a 320. részt láttam utoljára, de az egész manga már csak meggyalázza a pár évvel ezelőtti önmagát, arról nem is beszélve, hogy van egy erős sejtésem, hogy lesz vége az egésznek, mert Kishi esetében a halottak 90%-a úgyis mindig feltámasztódik. Amúgy szerintetek hogy találják ki a hosszabb fillereket? Kiírnak valami pályázatot, és a legjobb kis történet nyer, vagy csak úgy random csinálják a részeket jókedvükben?
2014. márc. 22. 18:34
A jo animek 1,2 evadosak Max.
2014. márc. 24. 01:11
Remélem vágod hogy animéknél nincsenek "évadok".
2014. márc. 24. 10:36
10/14 A kérdező kommentje:
Már hogy is ne lennének évadok:
[link]
[link]
Az, hogy van 529327. rész, az nem jelenti azt, hogy nem lehet évadba foglalni őket. Ennyi erővel a Dallas-nak se lenne, pedig az film.
Kapcsolódó kérdések: